- 2,121
- 310
- 83
Dost rolling de kendin seciyorsunSağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Dost rolling de kendin seciyorsunSağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Dost rolling konusu 2 kişi seç gitsin. Çekiliş konusu değil ondan 👍🏻Sağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Onun konusu ayri normalde, biz oonun icin takip ettikSağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Sec kral 2 kisi en cok takipleyenlerden rolling burasiSağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Ooo sen 2018 üyesiymişsin. Aktiflik azdı sanırım dostFormata hakim değilim o zaman iki kişiye ulaşalım
1. Dostumuz sen ol o zamanBasindan destekciniz dost@Kayahakan16
Dost biz ikimiz basindan beri destekliyoz listeye bakabilirsin1. Dostumuz sen ol o zaman
Dost konu kilitlenecek kendin seçip ulaşabilirsin diyecekler rolling konusuxSağolun beyler keşke herkese ulaşabilsek ama aranızdan 2 kişiye ulaşabilicem. @Shellac 2 arkadaş için çekiliş düzenler misiniz
Aha 2 de benim dünden beri burdayım1. Dostumuz sen ol o zaman
Dostum sonradan geldin sen niye yalan soyluyorsunDost biz ikimiz basindan beri destekliyoz listeye bakabilirsin
Ne sonradan geldim kardes git bak kormusunDostum sonradan geldin sen niye yalan soyluyorsun
2. Dostumuz da sen ol dostumHelal lan sana
Sagolasın dost kazancın şansın daim olsun1. Dostumuz sen ol o zaman
Eyvallah dost sağolasın daim olsun2. Dostumuz da sen ol dostum