- 78,899
- 15,077
- 113
TemiZAman yok olmasın sakın
TemiZAman yok olmasın sakın
bşGelirse 2 arkadasa ulasirim
3 kişiydik inşallah bizde warizdir ya 😊Arkadaslar betpipodan cekimtalebi verdim simdi geldigi zaman iki arkadasa ulasicam
Kardrsim cok olsaydida cok kisiye atsaydik keske zevkine attim tumbete zarar vardi bugunku bonusundan o ciksin dedim hem hem bi iki arkadas nasiplensin deidm3 kişiydik inşallah bizde warizdir ya 😊
Eyv dost pipo geç ödüyor sankiArkadaslar betpipodan cekimtalebi verdim simdi geldigi zaman iki arkadasa ulasicam
En son oyleydi bayadir yatirmamistim buraya 100de50 cevrimsiz kayip bonusu hakkin var dediler o yuzden attimEyv dost pipo geç ödüyor sanki
Yok hızlı pipoda çekimler 10-15 sürüyorEyv dost pipo geç ödüyor sanki
Artık hızlı dost çekimler ama bugün cumartesi belki biraz geç ödeyebilirlerEn son oyleydi bayadir yatirmamistim buraya 100de50 cevrimsiz kayip bonusu hakkin var dediler o yuzden attim
Sknti yok reis nasıl dersen tabiKardrsim cok olsaydida cok kisiye atsaydik keske zevkine attim tumbete zarar vardi bugunku bonusundan o ciksin dedim hem hem bi iki arkadas nasiplensin deidm
Vay qw sebep neymiş başka yöntem iledir umarımAdamlar zaten kac saate gonderiyo bide iptap ediyolar cekimi
Inşallah yöntemdedir sorunAdamlar zaten kac saate gonderiyo bide iptap ediyolar cekimi
100de75 spor bonusu tanimlanmis ne alaka ben bonus falan almadim bide 3 mac 1.60 orandan 10 kat cevrilcek diyorVay qw sebep neymiş başka yöntem iledir umarım