- 10,035
- 8,251
- 113
Benim hesabida veririm sana alırsan oradanda alırsın kardeşim joker ve roketiyarın ben arkadaş dahil 4 siteden %100 freebet alıcam oglen erkenden bi roll patlatırız tabii banka eftyi erken geçirirse kaçta geçer bilmiyorum
Benim hesabida veririm sana alırsan oradanda alırsın kardeşim joker ve roketiyarın ben arkadaş dahil 4 siteden %100 freebet alıcam oglen erkenden bi roll patlatırız tabii banka eftyi erken geçirirse kaçta geçer bilmiyorum
Senin tek dostun benim öcü jshshshhshsTekrar öğrenmiş olduk dostum burada 3 5 kişi dışında kazandığın sürece herkes senin dostun onun dışında selam sabahları bile yok tekrar öğrenmiş olduk
Bunları nasıl aylık öcü detayli bir açıklama bekliyorum senden plsBenim hesabida veririm sana alırsan oradanda alırsın kardeşim joker ve roketi
9 9.30 gibi geçer hesabina sabah kankayarın ben arkadaş dahil 4 siteden %100 freebet alıcam oglen erkenden bi roll patlatırız tabii banka eftyi erken geçirirse kaçta geçer bilmiyorum
%100 freebet veriyor roket ana para çevrimi var 5 katı Max 10 katı çekim . Jokerde anapara çevrimi yok cekimde Max 10 katıBunları nasıl aylık öcü detayli bir açıklama bekliyorum senden pls
Vallahi Beşiktaş'ı gördün de Hakan'a bakmadım ki takip etmedim ki Dayı fazlaSayı az takip sayı çok
Düşünce güzel
Ama muro.ve hakan .bence öncelikli olmaliymis nasip işi kesene bereket dost
Kazancın daim olsun dostumArkadaşlar iyi bir takip sohbet muhabbet oldu ve iyi adil bir dağıtım oldu öncelikle @Kashima kardeşime teşekkür ederim . Ben gönderdim kendisine şuan seçilen kişilere ulaşmış olmalı . Teşekkürler herkese başka bir roll de bakarız artık