Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanal Tedavisi ve Dolgu

Dolunay34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
93
35
18
Hocam dişe işlem oldugu icin uyuşukluk sonrası ister istemez kücük bi agrı yapar fakat bu denli agrıması normal bir durum degil doktoruna danışman daha saglıklı bi durum

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,491
8,100
113
karanfil at ağzına uyusturuyor resmen :D karanfil yağı alıp pamuğa dökersen daha etkili olur sanırım

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
9,457
113
Beyler sabah bi kanal tedavisi bir dolgu yaptım uyusukluk gecti beynim hopluyor Ağrı kesici yedim antibiyotik yedim nezaman geçer agri boyle birşey yok
Kanal tedavisinden sonra çekilen son röntgenin görüntüsünü atar mısın bana

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,314
7,690
113
Dexday ın üstüne ağrı kesici tanımam

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,649
712
113
Benimde başladı dün dişim ağrımazdi hiç ama drlara güvenmiyorum ilaç aşı sektörü aapik epstein türevlerinin elinde çözümü kendim buldum korkutucu derecede acı ye ve hergun 1 baş çok çiğneyip yanarak sarımsak ye iltahap kuruyor o dış onariliyor he 1 süre soğuk içme ılık sıcak arası ic

gokhan1975

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,868
812
113
Normalde hafif sızı olması lazım o da akşam a kadar geçer seninkinde ya sinir kaldı temizlenmeyen yada kalanmdişte çatlak var

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,767
2,796
113
Kanka senin doktor kanalı iyi yapamamış haberin olsun yoksa böyle Ağrı olmaz bende yaptirdim hafif bi agri vardı bı kac saat sürmedi bile

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
737
863
93
Dost bizde yaptırdık kanal. Kanal tedavisi yapılan dişte ağrı olmaz, oluyorsa sinir temizlenmemiştir. Bu arkadaşın ağrısı kanaldan olmayabilir iltihap kaynaklı olabilir. Hatayı da iltihaplı dişe işlem yaptırmakla yapmış
Dostum ben de 3 kere yaptırdım kanal vücudu tepki veriyor adamın cerrahi işleme normal bu. İlk birkaç gün olur agrı geçer sonra