- 26,808
- 28,503
- 113
Geçmiş olsun gardaş güzel kpondu nasip yok aw
Atış boston
Resmen kahpelik yok böyle bir olay 3 çeyrek adamlar oynasın son çeyrekte macı alYapcak bişey yok Williamsa bı sene soverim
Son hücumda yine iki atış kaçıran Williams üçlük denedi 🤣🤣
Sağılı olsun dost nasip deyilmişSon hücumda yine iki atış kaçıran Williams üçlük denedi 🤣🤣
Adamda eşek gibi surat var o surat la topa dokunması mucize dostSon hücumda yine iki atış kaçıran Williams üçlük denedi 🤣🤣
Normal yenilse zoruma gitmez ama böyle büyük para böyle mucizeyle kaçıyorAdamda eşek gibi surat var o surat la topa dokunması mucize dost
Kısmet dicen kanka yapcak bir şey yok neleri kaçırdık yokettik çok sinir bozucu ben teselli olarak zaten yoktu diyom kendime tabi baştan bir 2 bir şey kiriyomNormal yenilse zoruma gitmez ama böyle büyük para böyle mucizeyle kaçıyor
Yok benim kıracak bişey yok nasip olmayınca olmuyor dünkü kuponda 17 k yanlış oynamasam geliyordu ben biraz uyuyayım unuturuz bunlarida görüşürüzKısmet dicen kanka yapcak bir şey yok neleri kaçırdık yokettik çok sinir bozucu ben teselli olarak zaten yoktu diyom kendime tabi baştan bir 2 bir şey kiriyom
Sağlık olsun dost iyi sabahlarYok benim kıracak bişey yok nasip olmayınca olmuyor dünkü kuponda 17 k yanlış oynamasam geliyordu ben biraz uyuyayım unuturuz bunlarida görüşürüz
Cok yazik oldu gecmis olsun.cok deli paraymis be.o son anda 2de0 atanin ben aw
Ulan rib 9da kalmis be son dklar basmisdim 9du 11i gecer dedim ama hic rib alamamis ahmetede cok uzuldum bunada ama ahmetinki cok buyuk sanssizlik 2de1 bile atsa 20k cepteydi adamin 2nizede gecmis olsun.Ben de bunu aldım bekliyoz
Valla hic sorma bro.salise ile kalmamisdi mac bitti ondan sonra verdi faulu yani rakibin kurtarma sansi kalmamisdi cok yazik oldufaul oluyor 2 de 1 atamıyor
daha neler göreceğiz
şansızlıkta sağlık olsun dostum