- 34,546
- 19,156
- 113
Bolsans kardoOranlar baya değişik bence hepside düşer maç saatlerine kadar Ekli dosyayı görüntüle 312909
Bol şanş reisOranlar baya değişik bence hepside düşer maç saatlerine kadar Ekli dosyayı görüntüle 312909
Bol şans alt göremedim :\Oranlar baya değişik bence hepside düşer maç saatlerine kadar Ekli dosyayı görüntüle 312909
Her faninin sonu öyle dost kim tutabilmiski elindeSon şansa geldik mi sonunda
Alt derken uste mı bastın chardaŞu kuponu yanlış oynamasam rahattım suanEkli dosyayı görüntüle 312910
Bol şans dost 🔱Oranlar baya değişik bence hepside düşer maç saatlerine kadar Ekli dosyayı görüntüle 312909
Daha alt goremezsinBol şans alt göremedim :\
Vbette oynadiysa düzeltildi arkadanAlt derken uste mı bastın charda
Yok Orlandoyu oynadım sandım on dk sonra baktım chari oynamisimAlt derken uste mı bastın charda
Ulan ya tam komediYok Orlandoyu oynadım sandım on dk sonra baktım chari oynamisim
Benım gardasum canum @mardinli47 nerde ozledıkVbette oynadiysa düzeltildi arkadan
Bahtsizlik rekoru kirdik awUlan ya tam komedi
Nasıl yaniVbette oynadiysa düzeltildi arkadan
Orda cashout açık maçlar başlayana kadar aynı parayı geri aliyosunNasıl yani
Mardinli ye 4.5 k kazandırdık kuruş alamadım recoBenım gardasum canum @mardinli47 nerde ozledık
Canlıydı ama bu ilk maç ikinci yarı yeni basliyordu gerçi aw vbeti limit koymuş on lira basamiyozOrda cashout açık maçlar başlayana kadar aynı parayı geri aliyosun