- 87,085
- 30,507
- 113
Demver 39-31
Hayırlısı olsun broEski şirket Azerbaycan'da ihale almış oraya gönderelim seni dedi. pazartesi şartları konuşmaya gidecem. Strese girdim şimdiden![]()
bol şans yazdığın gibi gelsinDenver 13.5 handikap alır
Sacramento 235.5 üst
Ante 35 atar
Booker 30 atar
Gelirse bikac arkadaşa ulaşırım
Kumarbaz adamda öyle bilmiyonmuHelal dost bır gün açlık sınırı bır gün mılyona oynuyon
İnşallah hayırlısıdır yoksa halimiz dumanHayırlısı olsun bro
Bizde neden olmuyo dost bız kumarbaz değil mıyızKumarbaz adamda öyle bilmiyonmu
Senin erittiğin kasanın haddi hesabı yok bir köşeye atsan her ay 15k artıda olacanBizde neden olmuyo dost bız kumarbaz değil mıyız
...Senin erittiğin kasanın haddi hesabı yok bir köşeye atsan her ay 15k artıda olacan![]()
Haklısın dost toplu olmayan 15knjn awqSenin erittiğin kasanın haddi hesabı yok bir köşeye atsan her ay 15k artıda olacan![]()
Slot bitirdi seni yoksa iyiydin gerçi benide slot bitrdi bu ay hiç yoktan 30 k vermisimdir vbeteBizde neden olmuyo dost bız kumarbaz değil mıyız
Enişte sen kurtaran hesap olarak bana at ben sana aydan aya o parayı veririm. Bir kerede kaybedersinHaklısın dost toplu olmayan 15knjn awq
Helal dost 20 yıllık dolandırıcıyım böyle sahtekarlık görmedimEnişte sen kurtaran hesap olarak bana at ben sana aydan aya o parayı veririm. Bir kerede kaybedersin![]()
Çiflik bank ceo'su karşında enişte bizde az uyanık değilizHelal dost 20 yıllık dolandırıcıyım böyle sahtekarlık görmedim
Helal dost Ahmoyla kardeş olsanız bu kadar benzemezsınızÇiflik bank ceo'su karşında enişte bizde az uyanık değiliz![]()
Seni dolandırmak için harcadığım zamanı forumdaki herhangi biri için kullansaydım aylık ödeme alıyordumHelal dost Ahmoyla kardeş olsanız bu kadar benzemezsınız