Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JustWatch / Curry

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
6

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Ne guzel iki haftadir oynamiyordum bu isin sonu yok aw hep kayip 15 kupondan 12 si geldi ama yine kasa sifir toplayip toplayip iki macta verdik

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
107,018
60,166
113
Poole oyuncu degil ya golden da onune gelene alt al mutlaka kazanirsin mallar takimi
Mac erken kopar daha fazl suer ve sorumluluk alir dedim ama yine malligi ustundeydi.bu cocuk hep boyle kotu nasil oynuyor su takimda hayret ediyorum hep boyle kotu isabetle oynuyor.sadece bikac gun once 30 attigini gordum onun disinda ne zaman baksam hep boyle kotu

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Mac erken kopar daha fazl suer ve sorumluluk alir dedim ama yine malligi ustundeydi.bu cocuk hep boyle kotu nasil oynuyor su takimda hayret ediyorum hep boyle kotu isabetle oynuyor.sadece bikac gun once 30 attigini gordum onun disinda ne zaman baksam hep boyle kotu
Goldenda hepsi mal curry beni bu sene en az 15 defa yatirmistir akillanmadik yine oynadik

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,283
9,692
113
gecmiş olsun bro bu adam senı patlatmaktan bıkmadı aw

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
35 sayi atar belki dedik onuda atmadi

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,011
96,785
113
Yaprak dökümü ahmo karabaht bı başladımi ah o yok mu böyle ağzına ekmeği atarsın soluk boruna kaçar