- 87,085
- 30,507
- 113
Aktıftı bugun konularda gordunmuLarkin deildir umarım 😂
Aktıftı bugun konularda gordunmuLarkin deildir umarım 😂
Aha recep abiye sor biri banlanınca arkamdan konuştu küfürlü bende konuda yazdım başkası atladı hemen yandaşları çoğalıyolar hemen cepheye yetişemiyorumYada savaşı sevmiyolar üstüne oynuyolar oda olabilir 😂
Novaskynin konudaydi orda gördüm 😂 izliyodur burayı daAktıftı bugun konularda gordunmu![]()
Bncede. sence marley konu acsa gıdermı orayaNovaskynin konudaydi orda gördüm 😂 izliyodur burayı da
Arkandan konuşan önünden yesin salla la takma böyle şeyleri. Karşına geçip konusamayacak adamlar klavye delikanlısı işteAha recep abiye sor biri banlanınca arkamdan konuştu küfürlü bende konuda yazdım başkası atladı hemen yandaşları çoğalıyolar hemen cepheye yetişemiyorum
Niye gitmesin la helallik almıştır o emreden 😂 işi tatlıya bağladım diye düşünüp rahat rahat takılırBncede. sence marley konu acsa gıdermı oraya
Bozdum9595 bıttı
Yok abi ben mesaj attım cevap bile vermedi ama bugünde recep abimin arkasından imalı imalı konuşunca daldım dayanamam bana yakışmaz :\Arkandan konuşan önünden yesin salla la takma böyle şeyleri. Karşına geçip konusamayacak adamlar klavye delikanlısı işte
Şaka mı buuuBozdum
Bizede bişey dusermi diye yazmış orda okudum onu manası oydu yani insanları izlemeyi severim karakterini belli eder hemenYok abi ben mesaj attım cevap bile vermedi ama bugünde recep abimin arkasından imalı imalı konuşunca daldım dayanamam bana yakışmaz :\
Knka rahat gelicekti yaaBozdum
Son paraydi çok zarar ettim bugün birde iki gün sonra yolcuyum para lazım macida izledim Utah absürt sayılar buluyor belli olmaz yani kaybedebilirNiye bozdun la son paramiydi
Iyi yapmissin ozamanSon paraydi çok zarar ettim bugün birde iki gün sonra yolcuyum para lazım macida izledim Utah absürt sayılar buluyor belli olmaz yani kaybedebilir