Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Junior Olaitan Beşiktaş İçin Geliyor

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Sergen Hocam ligden almayacağız fln dıyordu.
Ligi tanıyan gayet yetenekli futbolcu. Çok yerinde transfer. Gidip ona buna 30 70m bayılmak yerine böyle az çok ne olduğunu bildiğin genç oyuncu almak daha iyi.
İnşalah alanya'daki Maestro'yu da alırlar.
Adana döneminden beri sevdiğim bir oyuncu geleceği parlak gözüküyor bu arada

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,692
3,038
113
Adana döneminden beri sevdiğim bir oyuncu geleceği parlak gözüküyor bu arada
Transfer böyle yapılmali zaten. Yazı tura atmıyorsun sonuçta. Futbolcu ligi tanıyor. Ne vereceği az çok belli. Gidip Enzo gibi eşeğe ve diğer avele 10m€ bayılmak yerine kendi liginden bir kaç genç oyuncuya şans vermek en iyisi.
Bayern tek başına Alman ligi'ni sömürüyor mesela. Ben gs'den bu şekilde bir atılım bekliyordum ama onlar kısa vadeli başarıyı istedi.
Şuanki Beşiktaş'in durumu iyi yerde olmasa da umut vaad ediyor. Benim için bu yeterli. Başarı gelir, gelmez orası ayrı. İşler mantıklı yapılsın her türlü destekleriz

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Transfer böyle yapılmali zaten. Yazı tura atmıyorsun sonuçta. Futbolcu ligi tanıyor. Ne vereceği az çok belli. Gidip Enzo gibi eşeğe ve diğer avele 10m€ bayılmak yerine kendi liginden bir kaç genç oyuncuya şans vermek en iyisi.
Bayern tek başına Alman ligi'ni sömürüyor mesela. Ben gs'den bu şekilde bir atılım bekliyordum ama onlar kısa vadeli başarıyı istedi.
Şuanki Beşiktaş'in durumu iyi yerde olmasa da umut vaad ediyor. Benim için bu yeterli. Başarı gelir, gelmez orası ayrı. İşler mantıklı yapılsın her türlü destekleriz
Ben de gs gibi parası olan bir takım olsam cidden ligi sömürmeyi şu sırf Cityde yok realde yok Barça da yok atalantada bilmem ne oynadı diye şunlara o parayı bayılmam gider Türkiye liginde ne kadar wonderkid işe yarar oyuncu var elimden geldiğince makul fiyata toplardım

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,731
3,867
113
İnşallah güzel günler GELECEK @Daimon dostum, iyi transfer OLAİTAN beklemede kalalım sergen'e güvenimiz tam.... 🏴🏳

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,692
3,038
113
Ben de gs gibi parası olan bir takım olsam cidden ligi sömürmeyi şu sırf Cityde yok realde yok Barça da yok atalantada bilmem ne oynadı diye şunlara o parayı bayılmam gider Türkiye liginde ne kadar wonderkid işe yarar oyuncu var elimden geldiğince makul fiyata toplardım
Mantıklı ve tasarruflu olan da o bence.
O kadar transfere para harcıyorsun, yedekte oturanlarin futbol ile alakası benim ile aynı. Belki ben bi tık daha iyiyimdir.
Transfer bütçesinin%20sini bile ligdeki oyunculara ayirsa, hem anadolu kulüpleri de kalkinir hem kendisi için de kadro derinliği olur.
Bayern çok uç örnek ama yine de yapılabilir. Ama bizim milletimiz de cins. Yıldız transfer olmazsa 2. Hafta da yönetim istifa demeye baslar, 🤣

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
O kadar transfere para harcıyorsun, yedekte oturanlarin futbol ile alakası benim ile aynı. Belki ben bi tık daha iyiyimdir.
Transfer bütçesinin%20sini bile ligdeki oyunculara ayirsa, hem anadolu kulüpleri de kalkinir hem kendisi için de kadro derinliği olur.
Bayern çok uç örnek ama yine de yapılabilir. Ama bizim milletimiz de cins. Yıldız transfer olmazsa 2. Hafta da yönetim istifa demeye baslar, 🤣
Mesela yedekte oturan bir Ahmet kutucuk keloğlan reis tamam alınmış iyi hoş da artık as oyuncuları geçtim yedeklerde bile Ahmed kutucunun sonu bir iki seneye konyaspor, kayserispor Felan

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
1,492
113
Yav bu arada evet Bayern çok uç ama alman liglerinde cidden kaliteli oyuncular yetişiyor, Dortmund örneğine de bakabiliriz mesela