Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JoeQuanqa | 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,075
32,279
113
Yok ya ben kabullenemedim sadece iyiliğin altında kalamyalim dedim adam jest yaptı kazanmam için
Ya var ya harbiden adam gibi adam ikinci şansı verdi sana sen değerlendiremedin Benfica gelseydi var ya ben çekecektim anasını satayım 3 kişiyi görecektim 3 adım demiştim ama tek adım yapacaktım olmadı

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
44,127
43,062
113
Ya var ya harbiden adam gibi adam ikinci şansı verdi sana sen değerlendiremedin Benfica gelseydi var ya ben çekecektim anasını satayım 3 kişiyi görecektim 3 adım demiştim ama tek adım yapacaktım olmadı
Şahsım adına bugüne kadar kimsenin iyiliğin altında kalmadım kalmamda adam adamlık yaptı bizde karşılığını fazlasıyla veririz çıkacağız krall

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,075
32,279
113
Şahsım adına bugüne kadar kimsenin iyiliğin altında kalmadım kalmamda adam adamlık yaptı bizde karşılığını fazlasıyla veririz çıkacağız krall
Ya adam seni düşündüğünden güzelliğini Yapmış zaten karşılık beklemeden ama o da senin düşüncen dediğin gibi güzel bir düşünce

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
121,958
88,825
113
Geçmiş olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...