Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling JayJayOkocha Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,816
3,805
113
Ulan evde bir sol bek var durmuyor lavuk vallahi iyi top oynuyor

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,998
12,131
113
Allah rahmet eylesin dostum banada vallahi rahmetli babamdan kalma artık benimki takım tutmayı geçti farklı bir hal aldı vallahi Sinir stres kafama takıyorum yenildiği zaman bambaşka bir olay bizimkisi
Valla oyle dost. artik baska bi hal aldi. Allah senin de babaciginin mekanini cennet etsin insallah. Valla bu sene de yas gibi seneye artik diyecez

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,903
96,594
113
Bu ara Power of Merlin
Madame Destiny den iyi para alıyor millet
Oyunlar öyle kanka bi oyunda o hafta 2 3 paylaşım gördüysen onu denemek lazım bir iki yerde yatırıp
Ama slot oynayan adamda para durmuyor ki abi işi keyif noktasına tasıyamadık ciddi diyorum yani pire için yorgan yaktırıyor adama çünkü bağımlılık var 21 güne yaklaşıyoruz slotta o kadar olacak 1 hafta daha oynamazsak belki kökten bırakırız 😀

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,998
12,131
113
Bu işten kopmak lazım bende diyorum ya yüksek kovalıyorum sürprizlerle olur mu olur çok yaklaştığım oluyor tutar bir gün denk gelir her gün var 50-100 liraya 300-500k yakalayan adamlar oluyor demek ki nasip
Aynen oyle eniste nasipte varsa yakalayacaz

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,118
2,159
113
Bi elemanlardan gol yesin diye bekliyoruz kart yiyorlar onun yerine 😂

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,010
19,917
113
Oyunlar öyle kanka bi oyunda o hafta 2 3 paylaşım gördüysen onu denemek lazım bir iki yerde yatırıp
Ama slot oynayan adamda para durmuyor ki abi işi keyif noktasına tasıyamadık ciddi diyorum yani pire için yorgan yaktırıyor adama çünkü bağımlılık var 21 güne yaklaşıyoruz slotta o kadar olacak 1 hafta daha oynamazsak belki kökten bırakırız 😀
1 hafta sugar Rush oynadık o zaman aldık sonra varya fena öptü
Max kovaladık olmadı
Mighty of freyna var p da güzel oyun dene arada

elliott

Alameda
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,118
2,159
113
Macta son bolumde gol gelir 75-90+ arası
Önemli olan onun oncesinde 1 gol gelmesi

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,816
3,805
113
Valla oyle dost. artik baska bi hal aldi. Allah senin de babaciginin mekanini cennet etsin insallah. Valla bu sene de yas gibi seneye artik diyecez
Allah razı olsun dostum cümle gecmisimizin inşallah. Canı sağolsun Fenerbahçemin. Biz takım tutmuyoruz biz Fenerbahçeliyiz 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...