- 5,118
- 2,159
- 113
60 a kalmasın 1 gol
Beni de tedirgin eden o oldu cok korner olmasın12 dk 4 tane korner oldu
Amin dostum cümlemizin inşallahAllah rahmet eylesin dost Mekanı Cennet olsun inşallah seninde babanın
Dur dost ne yaptın simdidenUmutlar tükeniyor
Bu ligde arkarlaya oluyor kardo umarım yine oyle olurUmutlar tükeniyor
Valla oyle dost. artik baska bi hal aldi. Allah senin de babaciginin mekanini cennet etsin insallah. Valla bu sene de yas gibi seneye artik diyecezAllah rahmet eylesin dostum banada vallahi rahmetli babamdan kalma artık benimki takım tutmayı geçti farklı bir hal aldı vallahi Sinir stres kafama takıyorum yenildiği zaman bambaşka bir olay bizimkisi
Oyunlar öyle kanka bi oyunda o hafta 2 3 paylaşım gördüysen onu denemek lazım bir iki yerde yatırıpBu ara Power of Merlin
Madame Destiny den iyi para alıyor millet
Aynen oyle eniste nasipte varsa yakalayacazBu işten kopmak lazım bende diyorum ya yüksek kovalıyorum sürprizlerle olur mu olur çok yaklaştığım oluyor tutar bir gün denk gelir her gün var 50-100 liraya 300-500k yakalayan adamlar oluyor demek ki nasip
1 hafta sugar Rush oynadık o zaman aldık sonra varya fena öptüOyunlar öyle kanka bi oyunda o hafta 2 3 paylaşım gördüysen onu denemek lazım bir iki yerde yatırıp
Ama slot oynayan adamda para durmuyor ki abi işi keyif noktasına tasıyamadık ciddi diyorum yani pire için yorgan yaktırıyor adama çünkü bağımlılık var 21 güne yaklaşıyoruz slotta o kadar olacak 1 hafta daha oynamazsak belki kökten bırakırız 😀
Dur dost ne yaptın simdiden![]()
Ağlamadan atmaz bunlar. Biraz ağlayın totem yapıyoruz 😅Bu ligde arkarlaya oluyor kardo umarım yine oyle olur
Allah razı olsun dostum cümle gecmisimizin inşallah. Canı sağolsun Fenerbahçemin. Biz takım tutmuyoruz biz Fenerbahçeliyiz 😊Valla oyle dost. artik baska bi hal aldi. Allah senin de babaciginin mekanini cennet etsin insallah. Valla bu sene de yas gibi seneye artik diyecez