- 5,957
- 1,809
- 113
Gelsin diğer adım son adım mı bir adım daha varmı kardoElinize sağlık beyler güzel geldi
Gelsin diğer adım son adım mı bir adım daha varmı kardoElinize sağlık beyler güzel geldi
Cımbom aksamda böyle üçler insElinize sağlık beyler güzel geldi
Hayal dünyasında yaşama güzel kardeşim jskdkgCımbom aksamda böyle üçler ins
Şansımız yoktaŞansımız vardii
Bjk her sezon şampiyonluk kaderiyle oynuyor fb gsnin 😂Cımbom aksamda böyle üçler ins
bjknin bugün son bulkcak galibiyet serisiBjk her sezon şampiyonluk kaderiyle oynuyor fb gsnin 😂
Onu bı gecelim dost şampiyon bjk bu senebjknin bugün son bulkcak galibiyet serisi
Max berabere biterBjk her sezon şampiyonluk kaderiyle oynuyor fb gsnin 😂
Valla gs iyi ama bjk iyi toparladı birde taraftar baskısıyla gs yi zorlarbjknin bugün son bulkcak galibiyet serisi
15 maçlık seri bugün 16 olucakValla gs iyi ama bjk iyi toparladı birde taraftar baskısıyla gs yi zorlar
bjk şansa yendi iyi oyun oynamıyorValla gs iyi ama bjk iyi toparladı birde taraftar baskısıyla gs yi zorlar
Bjk kimlerle oynadı toparlandı bıde gsnin fiksure bak Anadolu takımlarına atarsın gsyi yenerse toparlanmış derim kral benValla gs iyi ama bjk iyi toparladı birde taraftar baskısıyla gs yi zorlar
Daim olsumBu kadar yeterli beyler dm ye geliyorum
Kazancın bol olsun kesene bereket kral güzel rolldüBu kadar yeterli beyler dm ye geliyorum
Kesene bereket dost güle güle harcaBu kadar yeterli beyler dm ye geliyorum
kazancın daim olsunBu kadar yeterli beyler dm ye geliyorum