Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti JanValjaN / Bol Şans

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,361
796
113
Ben son yillari baz aldim dost 2 per de 40 sayi çıkan mac hatırlamıyorum bugün 15 tane nba maci var snaa garanti ediyorum hiç bir macta 2 perde 40 sayi cikmaz son perlerde genelde nba de az sayi oluyor ama 2 perlerde bu kadar az sayi çıktığını son yıllarda görmemiştim ben sahsen dost
Yok doğru söyluyorsun dostum son zamanlardanpek sık olmuyor bu ama clippers en iyi savunma yapan takımlardan biri ve çok eksiği vardı dün yinede gelebilirdi şans işte

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Yok doğru söyluyorsun dostum son zamanlardanpek sık olmuyor bu ama clippers en iyi savunma yapan takımlardan biri ve çok eksiği vardı dün yinede gelebilirdi şans işte
Tek maç zaten nba büyük sıkıntıy di dost hata yaptım girmemem gereken maca girdim dediğin gibi clipers ta çok eksik vardı harden felan olsa belki gelirdi de onlar da olmayınca macta sayi atan oyuncu çok azaldı bugün bulten çok güzel dunun intikamını alırım ins

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,361
796
113
Tek maç zaten nba büyük sıkıntıy di dost hata yaptım girmemem gereken maca girdim dediğin gibi clipers ta çok eksik vardı harden felan olsa belki gelirdi de onlar da olmayınca macta sayi atan oyuncu çok azaldı bugün bulten çok güzel dunun intikamını alırım ins
İnş alırsın bülten güzel bugün iyi analiz edip şansın yanında olmasını beklemek lazım