- 30,267
- 11,106
- 113
Gecmis olsun dostumBeyler bu lanetler bisey yapamadı bu mesajıma kadar takip edenlere bjk maçı iy 2.5 üst olursa 3 kişiye verelim yine takip etmenize gerek yok şimdiye kadar edenler arasından seçerim elinize sağlık
Gecmis olsun dostumBeyler bu lanetler bisey yapamadı bu mesajıma kadar takip edenlere bjk maçı iy 2.5 üst olursa 3 kişiye verelim yine takip etmenize gerek yok şimdiye kadar edenler arasından seçerim elinize sağlık
Bol şanslar@Metings1905
@zeisy
@BySwigger 3 dostum harici +3 kişiye daha ulaşırım takip edenler arasında @Metings1905 listeci olur sever öyle şeyleri 😁
Bol şans diliyorum resim@Metings1905
@zeisy
@BySwigger 3 dostum harici +3 kişiye daha ulaşırım takip edenler arasında @Metings1905 listeci olur sever öyle şeyleri 😁
Vay be gercekten mi 🤣🤣Beyler bu lanetler bisey yapamadı bu mesajıma kadar takip edenlere bjk maçı iy 2.5 üst olursa 3 kişiye verelim yine takip etmenize gerek yok şimdiye kadar edenler arasından seçerim elinize sağlık
Bol şans@Metings1905
@zeisy
Bol şanslarBeyler bu lanetler bisey yapamadı bu mesajıma kadar takip edenlere bjk maçı iy 2.5 üst olursa 3 kişiye verelim yine takip etmenize gerek yok şimdiye kadar edenler arasından seçerim elinize sağlık
Sen 80 k koymussun dun hayırlı olsun25 e ksdar 2 gelirrrr
83 tldir o 80 k koysam suan bu mesaji yaziyor olmazdim yada senin gibi milleti engellerdim paralanincaSen 80 k koymussun dun hayırlı olsun
Gorseller duruyo bys83 tldir o 80 k koysam suan bu mesaji yaziyor olmazdim yada senin gibi milleti engellerdim paralaninca
Aynen. Sen makroya kpon atmaya devam et. Paran bitince gelirsin. BysGorseller duruyo bys