- 3,692
- 1,883
- 113
bu kupon bozumu neye göre belirleniyor parası
Gecen adana baskani aciklama yapmisti para lazim diye sonra ne hikmetse 2 den sifir oldu sivas maci yersen 4 gol iptal oldu bideNiye atsın ki dostum zaten başlarında onlar var kendileri ayarlıyor 😂
Erken dk da bozarsan gelme ihtimali yuksek diye fazla verir ama 40 da bozarsan az verir oyle dusunbu kupon bozumu neye göre belirleniyor parası
Bozma işi öyle kral çok zarar ettiriyor ben kullanmıyorum çok bozdum 10 K veren kuponu 1 K ya sonuç hüsran son dk geldi hep havayı aldık bizdela beyler dk 35 sivas maçı 3.30 orandan gelmişti aynı kuponda sarıyer ilk yarı 4.5 üst avrdı 10k veren kupon dk 34te bozuma 5k veriyordu betcolarda mı böyle yoksa dier sitelerdede böyle mi cok kırıyor ya bozmaya
Gecmis olsun dostumAynen oyle kasa 60 ken lose ola ola 0 ladim
Ben de ayni valla kuponu bozdugum gibi gol atiyo yvsaklar cok sac yoldururBozma işi öyle kral çok zarar ettiriyor ben kullanmıyorum çok bozdum 10 K veren kuponu 1 K ya sonuç hüsran son dk geldi hep havayı aldık bizde
la tamamda maçta 4 gol var gol b eklentisi yüksek 3.30 oran gelmiş 10k vercek 1 gol cıkarsa bozumu 5kErken dk da bozarsan gelme ihtimali yuksek diye fazla verir ama 40 da bozarsan az verir oyle dusun
az önce bozmadık göte geldik gümledikBozma işi öyle kral çok zarar ettiriyor ben kullanmıyorum çok bozdum 10 K veren kuponu 1 K ya sonuç hüsran son dk geldi hep havayı aldık bizde
Eyvallah dost ufak oynuyorm artik zarar az oluhoGecmis olsun dostum
Dk kacti o zamanla tamamda maçta 4 gol var gol b eklentisi yüksek 3.30 oran gelmiş 10k vercek 1 gol cıkarsa bozumu 5k
35 falandı 4 0 1 gol cıksa 10k gelcek o maçın oranı 3tü 5000e bozuyordu işte yarı yarıya kırmıs amk bozmadım yattıkDk kacti o zaman
Aga kuponu yaptığın da o para gitmiş oluyor zaten kupon bozmadan gelcek 300 500 le mi kurtaracan o piskoleji ile zaten gidiyor odaaz önce bozmadık göte geldik gümledik![]()
Karıştırma orasınıBu ne aw Sivasspor direkt korner ile baslatti hakem, cinsler yemin ediyorum
Kalanı bölüştük sana kalmadıKupon yok
500 at kaza yaptım cok kotuyum sagolKalanı bölüştük sana kalmadı
HeraldeKalanı bölüştük sana kalmadı
112 ara500 at kaza yaptım cok kotuyum sagol
Eyv112 ara