- 13,999
- 6,613
- 113
Zaten senin kim ne diyebilir bak keyfine kral1 tl bastim geri kalanin hepsi benim
Zaten senin kim ne diyebilir bak keyfine kral1 tl bastim geri kalanin hepsi benim
Biz seni biliyoruz takılma sen1 tl bastim geri kalanin hepsi benim
aynen kanka çok güzel gidioduUlan cok inanmistim ben buna valla billa yazik oldu
Ayarlamışlar saten dostHer iki maçta ilk yarı 4 er gol 1 er kırmızı ayarlasan bu kadar olmaz
Kardeş sen çok garipsin.tanimadigin insanlara neden boyle yaklasiyorsun?bu öyle bi adam.olsa senden önce bunu söyleyecek çok kişi olurdu emin olBeyler adam bu bahsi almadı kuponu parasız atmış
Herseyde bir hayir vardir bosverSite limit hatası vermese bi basket maçından aldıydık lanet olası betco
üst lig değil de alt lig basket maçlarında artık hemen hemen hepsi limit koymaya başladıSite limit hatası vermese bi basket maçından aldıydık lanet olası betco
Bu saatteki maçlara hep öyle yapıyor lanet betcoSite limit hatası vermese bi basket maçından aldıydık lanet olası betco
Kahrolası fakir düşmanı betcoSite limit hatası vermese bi basket maçından aldıydık lanet olası betco
Ters gitmeye basladimi hepten yokus aşağı oluyor dostSite limit hatası vermese bi basket maçından aldıydık lanet olası betco
Niye atsın ki dostum zaten başlarında onlar var kendileri ayarlıyor 😂tff buraya niye el atmiyo gecen 3 macta 1-2 bitti
Aynen oyle kasa 60 ken lose ola ola 0 ladimTers gitmeye basladimi hepten yokus aşağı oluyor dost