Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İtemSatış Üzerinden Satış Yapan Var Mı

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
7,377
113
hangi sw de sattın hesabı kaça sattın ringli hesap mıydı ?

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Ben hala satıyorum 😁 ama oyun içi mağaza gelmiş ordan satıyorum ayrı bi uygulama yada site kullanmıyorum.vergisi falan biraz yüksek ama en azından iş garanti 😁
ban rıskı yok artık ha.
cokta ban yedik reis, alıcı gm cıkıyordu satıs sonrası dırekt ban yemıstım. hem para hem ıtemler gıtmıstı :D

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,195
7,377
113
ha tamam knight online hesabı sattın sandım eyv
1769344975547.png

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,388
59,788
113
ban rıskı yok artık ha.
cokta ban yedik reis, alıcı gm cıkıyordu satıs sonrası dırekt ban yemıstım. hem para hem ıtemler gıtmıstı :D
Bro ban olamazki.oyunun kendi mağazası sen itemi magazay koyuyorsun mesela 1000 liraya koydun ama o iteme bakanlar on u 1075 görüyor 75 lira vergisu var item satilinca sanada 925 geliyor aradaki 150 lira oyun kasasına kalıyor 1 itemden 2 taraftan da %7.5 vergi alınıyor.yani yasak bişey yok ortada ban falan yeme durumu söz konusu deil.yeni sv acilmasini bekliyorum açılırsa para kazanırım ilk bikac ay sonra çok zor.herkes saldırıyor.m2 mobilini oynuyorum ben metin mob kasiyorum

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Bro ban olamazki.oyunun kendi mağazası sen itemi magazay koyuyorsun mesela 1000 liraya koydun ama o iteme bakanlar on u 1075 görüyor 75 lira vergisu var item satilinca sanada 925 geliyor aradaki 150 lira oyun kasasına kalıyor 1 itemden 2 taraftan da %7.5 vergi alınıyor.yani yasak bişey yok ortada ban falan yeme durumu söz konusu deil.yeni sv acilmasini bekliyorum açılırsa para kazanırım ilk bikac ay sonra çok zor.herkes saldırıyor.m2 mobilini oynuyorum ben metin mob kasiyorum
ıtem satışı 1 2 yıl oncesıne kadar yasaktı reis, nerede oldugu fark etmeksızın ban sebebi. katı sekılde
muhtelemen sadece mobıl ıcın yasak degil. normal masaüstünde yasaktır hala.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
811
113
ıtem satışı 1 2 yıl oncesıne kadar yasaktı reis, nerede oldugu fark etmeksızın ban sebebi. katı sekılde
muhtelemen sadece mobıl ıcın yasak degil. normal masaüstünde yasaktır hala.
ilk defa oyun için ticaretin yasak olduğunu senden duyuyorum.2010'larda knıghta araba,motorunu satanlara hapis şoku o zaman :D