Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İtalya Ligi Neden Böyle

blackzero

Bugün Uşak Olursun Yarın Kral Olursun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
İtalya Seri A iyice mala bağladı. Bence direk kapatılabilir. Bazı takımlarda 40 yaşında oyuncular bile var. Lig sonuncusuyla liderlik yarışındaki takımın maçında favoriye 2.18 oran açılıyor. Fiorentina - Milan maçından bahsediyorum. Kaldı ki Milan bu maçta takılabilir. Evet çok rekabetçi bir lig ama oynanan futbol neredeyse bizim ligimiz seviyesine gelmiş. Tempo zaten çok düşük ve herkes savunma düşünüyor. Napoli, Milan gibi takımlar bile 1 tane atayım maçı kitleyeyim derdinde

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,333
9,334
113
tamamen şike ligi bizim ligden daha beterler juventusun şike yüzünden küme düştüğü günleri unutmayın boka batmış lig her zaman böyleydi yine böyle olmaya devam eder bok yiyen bir daha yer

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,054
17,486
113
Fena para dönüyor o ligde . Mesela biraz önce biten lecce parma maçı. Adamlar 1-0 önde kırmızı kart yiyor neden ? 1-2 bitiyor sonra . Biz oyuncularda avucunu yalıyor

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,730
3,091
113
Inter dışında takım yok o ligde. Geri kalan hepsi çöp. Juve fln bizim Lig'de bile kümeye oynar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
Inter dışında takım yok o ligde. Geri kalan hepsi çöp. Juve fln bizim Lig'de bile kümeye oynar
Birazdan başlayacak olan Fiorentina - Milan maçına oynayacaktım. Şampiyonluk yarışındaki Milan lig sonuncusunu da artık yener herhalde diye ama 2.18 oranı görünce elim gitmedi :)

Milan galibiyet oranına bakılırsa muhtemelen Fiorentina gol bulacak gibi duruyor

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
tamamen şike ligi bizim ligden daha beterler juventusun şike yüzünden küme düştüğü günleri unutmayın boka batmış lig her zaman böyleydi yine böyle olmaya devam eder bok yiyen bir daha yer
İtalya ligi seviyesi baya düşmüş. Örneğin Chiesa İtalya'da yıldız oyuncuyken İngiltere'de kulübe oyuncusu olarak görülüyor. Eskiden dünyanın 1 numaralı ligi olarak kabül edilirdi bu lig

Gokhandgnc35

cabbar halleder bulursa halleder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,369
15,127
113
Milana bak nerdeyse yedek kadro ile cikmis nasil kazanacak bu maci acaba

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
1,045
113
italya ligini covid çok fena bozdu ondan önce 2018 19 gibi toplamaya başlamıştı bu maç özelinde de oran bana normal geldi fiorentina kadro olarak olduğu yeri hak etmiyor milan da yedek çıkmış gibi

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
italya ligini covid çok fena bozdu ondan önce 2018 19 gibi toplamaya başlamıştı bu maç özelinde de oran bana normal geldi fiorentina kadro olarak olduğu yeri hak etmiyor milan da yedek çıkmış gibi
Premier Ligle aralarındaki makas çok fazla açıldı. Fulham bu lige gelse muhtemelen şampiyonluğa oynar veya en kötü ilk 4 içinde bitirir

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,720
848
113
Premier ligde oynanan futbol da çok matah değil stadlar,atmosfer,zemin falan iyi diye millet çok abartıyor eski günlerdeki seyir zevki hiçbir ligde kalmadı

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
Premier ligde oynanan futbol da çok matah değil stadlar,atmosfer,zemin falan iyi diye millet çok abartıyor eski günlerdeki seyir zevki hiçbir ligde kalmadı
Bazı kötü maçlar oluyor ama genel olarak yüksek tempoda oynanan teknik ve fizik kaliteye dayalı bir lig ve hakemler de ufak tefek faullerde düdük çalmayarak temponun düşmemesine yardımcı oluyorlar

Tuncay, Fenerde oynarken çift ciğerli misin mübarek derlerdi. Adam Premier lige gittiğinde çıktığı ilk maçta ''ciğerlerimin patlayacağını zannettim'' demişti. Alpay çok güçlü bir stoper olmasına rağmen premier ligde omuzların çok çelimsiz dendi adama. Çıktığı ilk premier lig maçında da resmen dayak yedi zaten ikili mücadelelerde

Son düzenleme:

Milito41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,218
432
83
ms2 herzaman ki gibi oran manipulasyonu

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,730
3,091
113
Birazdan başlayacak olan Fiorentina - Milan maçına oynayacaktım. Şampiyonluk yarışındaki Milan lig sonuncusunu da artık yener herhalde diye ama 2.18 oranı görünce elim gitmedi :)

Milan galibiyet oranına bakılırsa muhtemelen Fiorentina gol bulacak gibi duruyor
Orana göre neden oynuyorsun ki? Fio çok sakat olduğu için bu durumda. Milan geçen hafta kendi evinde zorla 1 puan aldı. Milan çok formda değl. Leao bişeyler yaparsa kazanıyor yoksa çöp takım. Oran az bile bana göre.

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,650
3,276
113
Orana göre neden oynuyorsun ki? Fio çok sakat olduğu için bu durumda. Milan geçen hafta kendi evinde zorla 1 puan aldı. Milan çok formda değl. Leao bişeyler yaparsa kazanıyor yoksa çöp takım. Oran az bile bana göre.
Leao bile istatistiklerine baksan aslında vasat seviyede bir oyuncu. Yani gol + asist olarak double double yapabildiği tek bir sezonu yok. Golleri bile en fazla attığı bir sezonda 15 gol. Çok fazla köpürtülüyor. 10 defa çalım atmayı denesen 1-2 tanesinde sen de adam geçebilirsin. Ayrıca kendi kaptırdığı toplarda bile geriye gelmiyor

Bi ara da Balotelli yere göğe sığdırılamıyordu. 1 sezonda attığı max gol 16

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,730
3,091
113
Leao bile istatistiklerine baksan aslında vasat seviyede bir oyuncu. Yani gol + asist olarak double double yapabildiği tek bir sezonu yok. Golleri bile en fazla attığı bir sezonda 15 gol. Çok fazla köpürtülüyor. 10 defa çalım atmayı denesen 1-2 tanesinde sen de adam geçebilirsin. Ayrıca kendi kaptırdığı toplarda bile geriye gelmiyor

Bi ara da Balotelli yere göğe sığdırılamıyordu. 1 sezonda attığı max gol 16
Ve fio sapladı. 20 dakkadir belliydi atacakları.