- 1,332
- 844
- 113
Anladım aga ama şunu unutma İSTANBUL'DA HER YERE TOPLU TAŞIMAYLA DAHA HIZLI GİDERSİNBen araba kullanıyorum kanka burdaki para yaramıyo
Anladım aga ama şunu unutma İSTANBUL'DA HER YERE TOPLU TAŞIMAYLA DAHA HIZLI GİDERSİNBen araba kullanıyorum kanka burdaki para yaramıyo
çek abi ordaan winston daark blueŞoktada geçiyor bu arada aga İstanbul kartta bakiyeniz varsa sigara alabilirsiniz market alisverişide yapabilirsiniz kasada ödeme İstanbul kartla demeniz yeterli ben hep öyle yapıyorum
Ben tekel 2000 uzuncuyum gardaşım kamyoncu misali Winston dark blue geceleri öksürtüyorçek abi ordaan winston daark blue
BU FORMUN EN K..AR İNSANI KONUM ATAMAYAN İBİ....ESİN SEN KONUM ATANA KADAR ERKEKLENME BİDAHAJoJo özel oran gelmisla tama girdim baktım 10 k vardır hesapta puhahah
İstanbul karttan bankaya nasıl atıyozDostum ben her ay faturaya mobil odeme yapıp istanbul karta aktarip istanbul karttan direk bankaya cekiyorum.direk bankaya cekmenmi engellenmis o yüzden mi altin al sat falan yapiyorsun
Dostum ben her ay faturaya mobil odeme yapıp istanbul karta aktarip istanbul karttan direk bankaya cekiyorum.direk bankaya cekmenmi engellenmis o yüzden mi altin al sat falan yapiyorsunEkli dosyayı görüntüle 937852şunu nasıl nakite çeviririm babalar
Para transferi yeri olması lazim oradan yönlendiriyor zatenİstanbul karttan bankaya nasıl atıyoz
Bakiye gösteriyor ama sadece nakit işlemlere oara transferi oluyor mobil ödeme ile olmuyorPara transferi yeri olması lazim oradan yönlendiriyor zaten
Dm bak2500 e kadar direk bankana cekebiliyorsun 2 gun önce cekdim daha
Paycell aktarmay çalışEkli dosyayı görüntüle 937852şunu nasıl nakite çeviririm babalar
TemizGetirden sipariş verebilirsin
kendi banka hesabına çekiyorsun bu bakiyeyiEkli dosyayı görüntüle 937852şunu nasıl nakite çeviririm babalar
Kral başkasına transfer oluyor ama çekemiyorumkendi banka hesabına çekiyorsun bu bakiyeyi
Başka karta yaniKral başkasına transfer oluyor ama çekemiyorum
hepsiburadadan alışveriş yapılıyor galibaEkli dosyayı görüntüle 937852şunu nasıl nakite çeviririm babalar
istanbul kartı nakite dönüştüren sağlam yerler var oralarada bakabilirsinKral başkasına transfer oluyor ama çekemiyorum