Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Mahkemesi 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,849
32,131
113
Nereden buluyorlar beni böyle kişilerden anlamadım ben mi Çekiyorum Anlamadım ki kardeşim muhabbet etmediğim adam geliyor konuda Saçma saçma yazıyor gelme konuyu ben açtım canım sıkıldıkça yazacağım benim konu sonuçta en sevdiğimiz birkaç tane dostumuz var Onlar da istediği gibi yazabilir bizi severler Ama öyle tanımadık geliyor böyle boş boş konuşuyor insanı deli ediyor

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,332
2,979
113
Nereden buluyorlar beni böyle kişilerden anlamadım ben mi Çekiyorum Anlamadım ki kardeşim muhabbet etmediğim adam geliyor konuda Saçma saçma yazıyor gelme konuyu ben açtım canım sıkıldıkça yazacağım benim konu sonuçta en sevdiğimiz birkaç tane dostumuz var Onlar da istediği gibi yazabilir bizi severler Ama öyle tanımadık geliyor böyle boş boş konuşuyor insanı deli ediyor
Yav takılma ne takılıyor sen takıldıkça karşındakinin hoşuna gider

erapoinee

★ 𝓔𝓋𝓇𝒾𝓂 𝒢.★
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
734
564
93
Anladım bizim gerizekalı öyle dedi
Değişik bi sistem bişey diyemedim herkesin çalışma stili farklı tabi de zaten taleplerinin bir kısmı red almış yeterli kanıt sunulmadığı için ve ya ispat edilemediği için

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
1,044
113
benim de bir sorunum var iş mahkemesi ile ilgili dün konu açtım kimse bakmamış burada aktiflik var izninle yazıyorum dost belki bilen vardır

Babam 1992 yılından beri basında çalışıyordu gazete dağıtımda 620 günlük emeklilik geri çekme yıpranma payı varmış 2018 yılında bundan yararlanmak için dava açtılar ama babam 2022 yılında normal şekilde yaşını doldurup emekli oldu geçen hafta avukatı aradı davan bitti kazandık belgeleri al sgk ya git dedi ama adam zaten emekli oldu bu belgeleri versek ne olacak ki 620 günlük ek prim buna bağlı emekli maaşına zam vs olur mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...