- 62,849
- 32,131
- 113
Geldik onu da birkaç kelime konuştu ağzının payını aldı hala burada makara yapmaya çalışıyor benle tahrik ediyor beni ama karşısındakini kim olduğunu bilmiyor kendi gibi Çoluk çocuk zannediyorNoldu lo
Geldik onu da birkaç kelime konuştu ağzının payını aldı hala burada makara yapmaya çalışıyor benle tahrik ediyor beni ama karşısındakini kim olduğunu bilmiyor kendi gibi Çoluk çocuk zannediyorNoldu lo
İstinaf olayı atıyorum benim 50 bin tazminat hakkım var ama avukat bunu istinafa başvuramasınlar diye 44 ten verdi diyelimuyaptan bakabilirsin düşmüş olabilir ve ya karşı taraf istinafa başvurmuş olabilir
Emin ol senin ile muhabbetin olmasa seni konuda da bu muhabbet devam etmezdi ayıkıyorsun Sen ne demek istediğiniNoldu lo
Istinaf yolu açık diyerek karar verilmişAvukat istinafa taşınmazın diye açtığı ihbar tazminatını istinafa başvuramasınlar diye düşükten verdi
Yav takılma ne takılıyor sen takıldıkça karşındakinin hoşuna giderNereden buluyorlar beni böyle kişilerden anlamadım ben mi Çekiyorum Anlamadım ki kardeşim muhabbet etmediğim adam geliyor konuda Saçma saçma yazıyor gelme konuyu ben açtım canım sıkıldıkça yazacağım benim konu sonuçta en sevdiğimiz birkaç tane dostumuz var Onlar da istediği gibi yazabilir bizi severler Ama öyle tanımadık geliyor böyle boş boş konuşuyor insanı deli ediyor
Vallahi bilmiyorum yeminleEmin ol senin ile muhabbetin olmasa seni konuda da bu muhabbet devam etmezdi ayıkıyorsun Sen ne demek istediğini
Ne alaka miktar karar vermiyor ki buna talepler karar veriyorİstinaf olayı atıyorum benim 50 bin tazminat hakkım var ama avukat bunu istinafa başvuramasınlar diye 44 ten verdi diyelim
Anladım bizim gerizekalı öyle dediNe alaka miktar karar vermiyor ki buna talepler karar veriyor
Yillar surerİş yerini mi mahkemeye verdin çok uğraşırsın 2015'te LC Waikiki'nin deposunda çalışıyordum ana deposunda allah biliyor çıkarken iki kelime konuştum bir tazminatı vermedi kıden miydi bir şey tazminatı öbürlerinin hepsini aldım
La ciddi sordum neyine alındınKardeşim Bir daha bana yazarsan çok ağır konuşurum işin gücün rast gitsin
Değişik bi sistem bişey diyemedim herkesin çalışma stili farklı tabi de zaten taleplerinin bir kısmı red almış yeterli kanıt sunulmadığı için ve ya ispat edilemediği içinAnladım bizim gerizekalı öyle dedi
Kardeşim güzel kardeşim ne olursun işine gücüne bak yaLa ciddi sordum neyine alındın
Müdürum öncelikle geçmiş olsun, İş mahkemelerinde süreç çok üzüyor bir arkadaş dava 2 yıl önce dava açmıştı hala sürüyor mahkemesiBabalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanEkli dosyayı görüntüle 913827
Hocam uzar da uzar gibi iş veren tarafının alayı piçtirBabalar herkese hayırlı pazarlar aralığında 9unda mahkemem vardı iş mahkemesi karara çıktı halen ses soluk yok yada varmı Bilgisi olanEkli dosyayı görüntüle 913827
Sakin ol abi boş verGeldik onu da birkaç kelime konuştu ağzının payını aldı hala burada makara yapmaya çalışıyor benle tahrik ediyor beni ama karşısındakini kim olduğunu bilmiyor kendi gibi Çoluk çocuk zannediyor
Hiç beklemediğin bir anda biter o dava bak görDava 2 3 yıl oldu
Öyle soruya böyle cevap , açık söyleyeyim ağır küfür etmediğine dua et, sonra yönetim niye küfür ediyorsun diyor bu adam böyle bir mesaja kufur etmesinde ne yapsinLa ciddi sordum neyine alındın