- 1,545
- 1,519
- 113
Bu başlığı ben atmadım la ben böyle bişey yazmam admin yazmış
Kız kör müBu başlığı ben atmadım la ben böyle bişey yazmam admin yazmış
Birebir yaşandıDüşünsene akşam para vurmuşsun heyecanla yazıyorsun sabah seni kahvaltıya öğlen yemeğe çıkaracam akşamda sinemaya falan gidelim yarın tüm gün benimlesin diye söz veriyorsun elin durmuyor slotta kaybediyorsun geri sabah sıfırsın rezilliğe bak paçadan akıyor sık kafana daha iyi 😂😂
Sevilmiş totonun davası olmaz kralArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Babus Allah yardımcın olsun elimde olsa şuanda direk gönderirdim sana para zor dışarda bi kahve 300-400 liraBu başlığı ben atmadım la ben böyle bişey yazmam admin yazmış
Yahu cepte para yoksa ne diye çıkarsan kızla dışarı döner diye kafada plan mı yapılır ya da istediğinde söylesene suan durum müsait değil diyeceksin kızlar kendinden emin erkeklere bayılırlarbi kere en fazla döner yeriz diye avm ye gittik kızla. kız demezmi iskender yiyelim. yutkunarak olur dedim. para çıkışmadı orda bir rezil oldum kıza .sonra sevgılı işlerını bıraktım yiğen
Umarım kız senden kurtulur. Hayatı kararmaz.Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
dönere bide ayrana göre hesap yapmıştım patladım orda.Yahu cepte para yoksa ne diye çıkarsan kızla dışarı döner diye kafada plan mı yapılır ya da istediğinde söylesene suan durum müsait değil diyeceksin kızlar kendinden emin erkeklere bayılırlar
Aynen hamsi buğulaması vs neler ister kız şimdi suprem61Hiçbir şey yapmayıp yemek kahve iseniz 1500 tl gider ekstra bişey çıkar mı stresi de cabası ben buluşmaman taraftarıyım
Ee buluştunmu?Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
Akşam 17.00Ee buluştunmu?
Buluşacağını kanıtla 1000 lira atayımAkşam 17.00
Teşekkür ederim dost düşünmen yeterli. Ama buluşacak olmasam zaten başlık açmam burayaBuluşacağını kanıtla 1000 lira atayım
Dostum hadı ılk bulusma ayarladın para bulustun 2k odedın kızdan hoslanıcan 2 gub sonra gene gorusmek ıstıceksın 2k gene arayacanKız sevgilim değil. İlk buluşmamız olacak. O yüzden şımarıklık yapmaz çok şey istemez öyle. Bi kahve max bi yemek. Yani en az 2000 tl olması lazım cebimde.
Uğraştığımız şeylere bak aw. İddia oynamasak hiç bunları düşünmeyiz cepte paramız olur kafada soru işareti olmadan gider takılır geliriz. Şaka gibi bi durumdayız aq
Hayıra vesıla olmak ıstıyorsan iş ıcın evrak yapıcam ıspatlı dm gel kankaBuluşacağını kanıtla 1000 lira atayım
Ya bugün geçsin de brom başka bişey istemiyorum önümüz Allâh kerimDostum hadı ılk bulusma ayarladın para bulustun 2k odedın kızdan hoslanıcan 2 gub sonra gene gorusmek ıstıceksın 2k gene arayacan