Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İradesizliğimizin Bedelini Çok Ağır Ödüyoruz

pokolsa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
552
273
63
Düşünsene akşam para vurmuşsun heyecanla yazıyorsun sabah seni kahvaltıya öğlen yemeğe çıkaracam akşamda sinemaya falan gidelim yarın tüm gün benimlesin diye söz veriyorsun elin durmuyor slotta kaybediyorsun geri sabah sıfırsın rezilliğe bak paçadan akıyor sık kafana daha iyi 😂😂
Birebir yaşandı

suprem61

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
59
25
18
Hiçbir şey yapmayıp yemek kahve iseniz 1500 tl gider ekstra bişey çıkar mı stresi de cabası ben buluşmaman taraftarıyım

volkanatas444

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
360
207
43
Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.

İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.

Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?

Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.

Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Sevilmiş totonun davası olmaz kral

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,123
3,492
113
bi kere en fazla döner yeriz diye avm ye gittik kızla. kız demezmi iskender yiyelim. yutkunarak olur dedim. para çıkışmadı orda bir rezil oldum kıza .sonra sevgılı işlerını bıraktım yiğen

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,926
96,631
113
bi kere en fazla döner yeriz diye avm ye gittik kızla. kız demezmi iskender yiyelim. yutkunarak olur dedim. para çıkışmadı orda bir rezil oldum kıza .sonra sevgılı işlerını bıraktım yiğen
Yahu cepte para yoksa ne diye çıkarsan kızla dışarı döner diye kafada plan mı yapılır ya da istediğinde söylesene suan durum müsait değil diyeceksin kızlar kendinden emin erkeklere bayılırlar

ea2001

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
209
157
43
Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.

İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.

Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?

Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.

Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Umarım kız senden kurtulur. Hayatı kararmaz.

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,123
3,492
113
Yahu cepte para yoksa ne diye çıkarsan kızla dışarı döner diye kafada plan mı yapılır ya da istediğinde söylesene suan durum müsait değil diyeceksin kızlar kendinden emin erkeklere bayılırlar
dönere bide ayrana göre hesap yapmıştım patladım orda.

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,256
18,873
113

Ee buluştunmu?

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,733
450
83
Ben zamanında 11 sene evvel falan bı kızla cıkıyorum bıgun buluscaz evıne almaya gıdıyorum cebımde heralde 500 tl falan var tam anımsamıyorum yolda kenara cektım kızı aradım ısım cıktı yarım saat gec kalcam dedım orada kumara oturdum bıraz kazanayım 1000 2000 tum gun duralım oradan otele gecerız vs dıye hıc unutmuyprum 2 veya 3 dk surdu para bıttı kız car car arıyor nerdesın hazırım dıye dıyemedım para yok dıye neyse bulustuk bır sekılde ulan bıde demesınmı surada mekan acılmıs gıdelım yok vs dıyemedım gıttık mekan luks mekan ozmanın parası en kotu menu 100 tl(11 yıl evvel memur maası 1800 asgarı ucret 1000 tl) abı neyse yedık ıctık hafı kalkalım dedı ben bor kotuyum neyse pos geldı lartı verdım yetersız bakıye gatson cıns cıns baska kartınz varmıdedı yok dedım kız soruyor sorunmu var he falan dedım sanırım bloke falan var heralde dedım kız kıpkırmızı oldu sende varmı dedım hesap 230 falan tuttu bende hesapta 50 tl var dedı olmaz kızı bıraktım dısarda tanıdıgım herkesı arıyorum yalvarıyorum ak kımsede vermedı en son gırdım mekanın sahıbı abı allah razı olsun somra getır dedı tamam dedım ama hala goturemedım cunku cok utanmıstım hakkını helal etsın oyle rezıl bır duruma dustuk bu daha hıc bırsey ısteyena daha neler neler geldı basıma anlatırım beşkı ders olur 1 ay olacak tamamen bıraktım kumarı bor dahada asla adamı rezıl eder bu kumar.uzak durun kardeslerım zararın neresinden donsenız kar yada bıtalamıyosan kontrollu oyna.

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,545
1,519
113
Kız sevgilim değil. İlk buluşmamız olacak. O yüzden şımarıklık yapmaz çok şey istemez öyle. Bi kahve max bi yemek. Yani en az 2000 tl olması lazım cebimde.

Uğraştığımız şeylere bak aw. İddia oynamasak hiç bunları düşünmeyiz cepte paramız olur kafada soru işareti olmadan gider takılır geliriz. Şaka gibi bi durumdayız aq

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,760
34,540
113
Kız sevgilim değil. İlk buluşmamız olacak. O yüzden şımarıklık yapmaz çok şey istemez öyle. Bi kahve max bi yemek. Yani en az 2000 tl olması lazım cebimde.

Uğraştığımız şeylere bak aw. İddia oynamasak hiç bunları düşünmeyiz cepte paramız olur kafada soru işareti olmadan gider takılır geliriz. Şaka gibi bi durumdayız aq
Dostum hadı ılk bulusma ayarladın para bulustun 2k odedın kızdan hoslanıcan 2 gub sonra gene gorusmek ıstıceksın 2k gene arayacan