Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnternet Hız Problemi

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,891
9,133
113
Arkadaşlar merhaba herkese bol kazançlar

Sizlere bi şey sormak istiyorum belki önceden aynı durumu yaşayan, bilen vardır.

3 gündür internetim çok kötü (millenicom kullanıyorum) Müşteri hizmetlerini aradım 2 gündür önce bana internet hızınız sizin paketinizin üstünde tanımlanmış onu düşürmemiz lazım dediler (100 mbps tanımlanmış 25 e düşürdü) ama sorun çözülmedi. sıkıntı şu aslında internet hız testi yaptığımda hızım 18-19 görünüyor ama web sitelerinin yüklenmesi aşırı zaman alıyor. hatta şöyle anlatayım lolde ping im sürekli 900 lerde geziyor ki bilen bilir bu pingde bırakın oyun oynamayı ekrana bile bakılmaz sinirden.
müşteri hizmetleri hiç bi sorun yok diyor ama durum böyle modeme reset attım, açtım kapadım acaba arkada bişey upload mı yapıyor diye (google fotoğraflar yedeklemesi gibi) cep telefonu wifi sini falan kapattım denedim ama hiç birisi işe yaramıyor hızım 18-20 arasında olmasına rağmen internetim çok kötü
aynı durumu önceden yaşayan çözümünü bulan veya bilen birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Herkese bol kazaçlar, iyi forumlar
İnternetini netspeed e taşı sonra gelir teşekkür edersin

sukru1955

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
876
329
63
knk modem vdsl destekli ona baktırdım modem de sorun yok dediler
altyapı çalışmamız şuan da bölgenizde mevcut değil dediler
acaba paket değişikliği yapsam düzelirmi ki bende denesem
Milenicom sorunlu turknete geç problem yasamazsin

Antandros

KONYASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
368
175
63
Farkları yok dost bende turknetten milleniye gectim ikiside aynı bende yavaş
doğru da biz ne yapıcaz birisi şey demişti bana istediğin internet sağlayıcısına geç farketmez hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor değişen bişey olmaz demişti doğruymuş galiba

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,956
2,112
113
doğru da biz ne yapıcaz birisi şey demişti bana istediğin internet sağlayıcısına geç farketmez hepsi türk telekom altyapısını kullanıyor değişen bişey olmaz demişti doğruymuş galiba
Evet öyle zaten ama fiber altyapısı yok burda o fark ediyor

hasCons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
593
173
43
benimde türktelekomdu 2 3 aydır hiç net yoktu son 1 aydır altyapı falan filan fibet çektik 14 megabit net 1000 megabite çıkardık suan sorun yok

1.sorun modem eski olabilir
2.sorun altyapı olmayabilir
3.sorun internet hızını arttırabilirsin fazla fatura ödeyerek
Arkadaşlar
1.sorun yanlış
2.sorun yanlış
3.sorun yanlış
4.sorun ben söyleyin yoğunluk vardır alt yapı çok zayıftır firmalar çıkar meselesi yüzünden güçlendirme yapmaya gerek yoktur çünkü bu şekilde adamların işine yarıyor devlet denetim yok aslında Türkiye yeni yönetime ihtiyaç vardir Türkiye ekonomi sorunları çözmeye yeni bir adam yani tek adam olsa iyi olsun da diktatör da bişi olmaz

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,655
5,852
113
Turkıyede 2 tane kendi altyapısı olan şivket vardır

1 turk telekom

2 superonlıne

bu ikisi hariç şivketler onlardan alır size satar yani istedigi kadar size gelen internete ayar çekebilir çünkü onlarda yolunu oyle buluyor bu ikisinden hariç internet kullanmayın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,690
22,793
113

Sizlere bi şey sormak istiyorum belki önceden aynı durumu yaşayan, bilen vardır.

3 gündür internetim çok kötü (millenicom kullanıyorum) Müşteri hizmetlerini aradım 2 gündür önce bana internet hızınız sizin paketinizin üstünde tanımlanmış onu düşürmemiz lazım dediler (100 mbps tanımlanmış 25 e düşürdü) ama sorun çözülmedi. sıkıntı şu aslında internet hız testi yaptığımda hızım 18-19 görünüyor ama web sitelerinin yüklenmesi aşırı zaman alıyor. hatta şöyle anlatayım lolde ping im sürekli 900 lerde geziyor ki bilen bilir bu pingde bırakın oyun oynamayı ekrana bile bakılmaz sinirden.
müşteri hizmetleri hiç bi sorun yok diyor ama durum böyle modeme reset attım, açtım kapadım acaba arkada bişey upload mı yapıyor diye (google fotoğraflar yedeklemesi gibi) cep telefonu wifi sini falan kapattım denedim ama hiç birisi işe yaramıyor hızım 18-20 arasında olmasına rağmen internetim çok kötü
aynı durumu önceden yaşayan çözümünü bulan veya bilen birisi varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
lol elon ne west plat tr dia civarıysa kul adı at tek cıft gırelım

anesth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,304
771
113
modeme reset at sonra açarken laptop kullanıyorsan aynı anda aç modemle laptopu

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,252
10,339
113
Millenicom nedir önce, zaten bu başlı başına sorun. 18-19 internet hızı mı olur sanki yıl 2010

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
463
63
ya arkadaş çözüm önerilerine bak aklını kaybedersin, nerdeyse "kanka olmadı rabbime yalvar sabaha düzelir" falan diyecekler adamlar djksahdksajk.

ayarlar - ağ ve paylaşım - özellikler - gelişmiş - listeden internet protokolü 4'ü sağ tıklayıp özelliklere gir tekrar - iki bölüm çıkıcak üstte ip adresini otomatik kullan seçilidir ona dokunma - altta dns ayarlarını otomatik kullan seçeneği tiklidir onu aşağıdaki sunucu ayarlarını kullan yap.
ilk sıraya 8.8.8.8
ikinci sıraya 8.8.4.4

bu ayarları yaptıktan sonra pc yi resetle

yok diyosan ki ben telefondan bağlanıyorum o zaman

arama çubuğuna 192.168.1.1 yaz, kullanıcı adı şifre ister, kullanıcı admin şifre büyük olasılıkla millenicom - değilse root olabilir - ordan modem arayüzüne girip yine yapılandırma ayarlarına giidp dns4 e girdikten sonra bu ayarları yapmayı dene. merak etme bişey bozulmaz dene söylediğim gibi.

domenico

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
415
207
43
1763331042703.png

reis bahsettiğin hızlar çok düşük pingsiz sorunsuz oyun oynamak istiyorsan minimim 50 mb üstü hızın olması gerekiyor en ideal 100 mb

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
600
463
63