- 21,572
- 12,658
- 113
Iyi aksamlar arkadaslar abim instgramdan alisveris yapacak
Bu ptt avm diye birsey varmis nekadar guvenilir
Orjinal ptt AVM ise güvenilir.Iyi aksamlar arkadaslar abim instgramdan alisveris yapacak
Trendyoldan şaşmaIyi aksamlar arkadaslar abim instgramdan alisveris yapacak
Sen kullandinmi dost hic sistem nasil isliyor adam anlatti ama ben anlamadimOrjinal ptt AVM ise güvenilir.
Istedigi modeli bulamadi ya 3 cocuk icin ranza takimi bakiyorTrendyoldan şaşma
Orjinal ptt avm güvenli cok dolandirici site var dikkat etIstedigi modeli bulamadi ya 3 cocuk icin ranza takimi bakiyor
Instgramda bulduk ama trend yolda yok orda olsa ora daha guvenli tabi
Ben gıda da kullandım önceden. Ama bildiğin PTT nin yani güvenli.Sen kullandinmi dost hic sistem nasil isliyor adam anlatti ama ben anlamadim
Valla dolandirlimasinOrjinal ptt avm güvenli cok dolandirici site var dikkat et
Satici sey demis urunu ptt avm uzerinden aliyorsunz parayi onlara veriyorsunz urun gelinxede onay verip paramizi aliyoruz diyorBen gıda da kullandım önceden. Ama bildiğin PTT nin yani güvenli.
Resmi sitesini attım incele ordan dost. Baza falan detay bilmemSatici sey demis urunu ptt avm uzerinden aliyorsunz parayi onlara veriyorsunz urun gelinxede onay verip paramizi aliyoruz diyor
Aklimizi karistiran kurulumu ptt avm yapacak diyor buradan dolandirici diye sezdim ben ptt avm kurulm yapar mi
Instagram dan yapmayın sakın bi abim böyle dolandırıldı 1.3m çok dikkatli olun kendi siteleri var neden InstagramIyi aksamlar arkadaslar abim instgramdan alisveris yapacak
Tamam o zamanSatici sey demis urunu ptt avm uzerinden aliyorsunz parayi onlara veriyorsunz urun gelinxede onay verip paramizi aliyoruz diyor
Aklimizi karistiran kurulumu ptt avm yapacak diyor buradan dolandirici diye sezdim ben ptt avm kurulm yapar mi
Sifreli girOrjinal ptt avm güvenli cok dolandirici site var dikkat et
Ords bi model begendik 3 cocuk icin ranzaInstagram dan yapmayın sakın bi abim böyle dolandırıldı 1.3m çok dikkatli olun kendi siteleri var neden Instagram