Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,331
966
113
2.sorudan baslayim uyap giriyorsun acik dosya numaralarini bi kagida yazip senin iline ait icra genel mudurlugune gidiyorsun zaten orda yazar uyapda icra 5.dairesiv7.dairesi gibi oraya girip borclarini odedigini dosyami kapatmak istedigini soyluyorsun

ufak bi miktar tutsr cikicak onu odersin kapanir

ama oncesinde dosyalarini kapattigin varlik fonlarini ara icraya kapama yazisi godnersinler sonra git bu tutari ode ufak bi miktsr zaten sonra kapali oluyor

1.soruna gelirsek 2.sorudski gibi uyapa gir dosya bilgolerini ac yana kaydikca hangi hukuk burosunun aldigini orda gorursun onun numarasini google amcaya yaz o hukuk burosunu ara.. indirime gitmeye calis yinede direk oducem deme sakin varlik fonunda 70k ise ornegin bende 40 var de sonra onlar dusucek sende az cikarsin 50-55 de bulusursunuz oducegini belli etme yani..
5 dosyam vardı toplam 120 k idi borç hepsiyle pazarlk yapa yapa yaapa 70 k ye temizledim btti pazarlk sünnettir arkdslar sonuna kadar yapın

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,890
968
113
Dostlar hepinize bol şans iş bankasina borcum vardı ortak varlık yöntemine devredilmiş bunu ödemek istiyorum ama ortada ne bir numara var ne bir ödeme yöntemi nasıl ödeyebilirim son olarak daha önce birkaç farklı bankadan icra durumum olmuştu borçların hepsini ödedim üzerinden bayada zaman geçti ama dosyalar hala açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilir im
Knk UYAP

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,295
1,996
113
Ödeme yada pazarlık yap yada önce paazarlik yap sonra ödeme üstüne bişey bırakma

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,093
3,473
113
Bu tebliğat eve gitmiş annem arıyor sabahtan beri beni açmadım. Aksam eve alır İnşallah . Watsaptan 20 satır yazmış okumadım bile. Sadece son mesaja baktım pezeveng yazmış. Borçta cok değil 5900 tl ama evde sıkıntı olacak aksam

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,318
6,116
113
Bu tebliğat eve gitmiş annem arıyor sabahtan beri beni açmadım. Aksam eve alır İnşallah . Watsaptan 20 satır yazmış okumadım bile. Sadece son mesaja baktım pezeveng yazmış. Borçta cok değil 5900 tl ama evde sıkıntı olacak aksam
benide bi ara aradılar pttden postacı tebilgat gelmiş ama eve ulaşmadığı için geri gitmiş dedi bilgilendirme için aradım dedi bende başta inanmadım da sonra uyap a baktım bi uygulamaya borcum vardı o icraya düşmüş harbi olaymış yani allahtan şansa eve yansımadan kapandı konu

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,552
1,604
113
Dostlar hepinize bol şans iş bankasina borcum vardı ortak varlık yöntemine devredilmiş bunu ödemek istiyorum ama ortada ne bir numara var ne bir ödeme yöntemi nasıl ödeyebilirim son olarak daha önce birkaç farklı bankadan icra durumum olmuştu borçların hepsini ödedim üzerinden bayada zaman geçti ama dosyalar hala açık gözüküyor bunları nasıl kapatabilir im
Geçmiş olsun krdsm

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,093
3,473
113
benide bi ara aradılar pttden postacı tebilgat gelmiş ama eve ulaşmadığı için geri gitmiş dedi bilgilendirme için aradım dedi bende başta inanmadım da sonra uyap a baktım bi uygulamaya borcum vardı o icraya düşmüş harbi olaymış yani allahtan şansa eve yansımadan kapandı konu
İşe gelseydi keşke eve gitmiş

AdilKocari

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
60
25
18
Onlar illa ki sana ulacaşak :) devredilmesi iyi senin alacağını onlara devretmişler iş bankadan çıkmış varlık fonunda artık Anaparanı ödesen bile yeter.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
Bı yere borcum vardı her ay avukata 10 bin ödüyordum.bu ay ödeyemedim bankalara haciz göndermiş hesaplarımda para yoktu.acaba şimdi hesabıma para göndersem direk bloke oluyor mu yoksa kullanabilir miyim bilen vardır aranizda

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
865
113
Bı yere borcum vardı her ay avukata 10 bin ödüyordum.bu ay ödeyemedim bankalara haciz göndermiş hesaplarımda para yoktu.acaba şimdi hesabıma para göndersem direk bloke oluyor mu yoksa kullanabilir miyim bilen vardır aranizda
Kumar borcumu kral

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
Riske atmamak için kullandığın bankanın mobil uygulamasına gir tekrardan yeni hesap aç ben öyle yaptım tek mobilde 4 ayrı banka hesabım var.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
Riske atmamak için kullandığın bankanın mobil uygulamasına gir tekrardan yeni hesap aç ben öyle yaptım tek mobilde 4 ayrı banka hesabım var.
Borç umurumda değil de baba dededen kalan arsa ev filan vardi su aralar satış aşamasında ona şerh koyduruyorlar o.e avukat.akrabalarla tartışmaktan bıktım

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
Borç umurumda değil de baba dededen kalan arsa ev filan vardi su aralar satış aşamasında ona şerh koyduruyorlar o.e avukat.akrabalarla tartışmaktan bıktım
Geçmiş olsun dost sıkıntılı işler bunlar . 2m borcum var adıma bisiklet dahi yok inan zerre umursamıyorum

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,113
1,144
113
B
Geçmiş olsun dost sıkıntılı işler bunlar . 2m borcum var adıma bisiklet dahi yok inan zerre umursamıyorum
Ya borcum olsun oraya buraya umurumda değilde işte.akrabalara insanalara anlatamıyorsun arsa satıcaklar satamiyorlar benim yüzümden

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,094
4,231
113
B

Ya borcum olsun oraya buraya umurumda değilde işte.akrabalara insanalara anlatamıyorsun arsa satıcaklar satamiyorlar benim yüzümden
Kanuna göre ortak mal'a icra uygulanamaz ve sadece satış esnasında borçlunun payına düşen hisse belirli kurallar içerisinde borçludan talep edilir . Yani arsayı satmalarinda hicbir sıkıntı olmaz. Sen avukat kahpesini dinleme dostum git icra müdürlüğüne olayı anlat sana aynısını söyleyecek

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
Kanuna göre ortak mal'a icra uygulanamaz ve sadece satış esnasında borçlunun payına düşen hisse belirli kurallar içerisinde borçludan talep edilir . Yani arsayı satmalarinda hicbir sıkıntı olmaz. Sen avukat kahpesini dinleme dostum git icra müdürlüğüne olayı anlat sana aynısını söyleyecek
hangi kanun kanka??? ortak mal dediği mal kendine düşecek miras payı bile olabilir intikal etmemiş olması hacize engel değil