Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,312
9,311
113
Selam beyler zamanında eve tebligat gelmişti ödeme yapmıştım sonra hiç bakmamıştım dosya hala açık borç bu şekilde gözüküyor ne kadar ödemem lazım dosyanın kapanması için harç/tahsilat ne ödemem lazım bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
hangi icra dairesi ise hazine IBANı var resmi sitelerinde önce arayıp tutarı soruyorsun dosya kapatma masrafını çok cüzi miktar oluyor 20-30 lira bir şey kuruşuna kadar ne eksik ne fazla tam yatırıyorsun açıklama kısmına dosya numarasını yazıyorsun onlar zaten söyleyecek sonra tekrar arayıp yatırdım diyorsun hemen işleme alıp kapatıyorlar

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,901
96,593
113
Mobil bankacılıkta ödeyip bıraktım
İşte kanka öyle icra kapanmaz
Gidip öde icra dairesinden
Ayrıca şöyle bir durumda var
Avukata düştüyse bazen avukatlık ücreti yansımıyor mobil bankacılıktan bakınca
Orda 3 bin yazıyor misal avukat diyor 4.5
Belki de kapatmadı senin dosyayı daha baştan avukatla görüş bak uyaptan taraf bilgilerine eğer dosya elindeyse yönlendirsin

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,588
1,374
113
Aynen..
Ama arkadaş dosya masrafı ve vekalet ücretinin değil sadece kendi ana borcunu ödemiş yanlış görmediysem
Doğru görmüşsün dosya masrafı veya başka bişey ödemedim mobil bankacılıkta borç gözüküyodu onu ödedim boşa ödedim gibi hala da borç gözüküyo kullanmadığım halde

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,145
864
113
Harç masrafı ödenmeyen dosya kapalı yazar mı peki?

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,901
96,593
113
Şu şekil yazar sadece af çıktığında

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,635
2,005
113
açık gözüküyorsa orda avukat yazar ona mail at veya ara benimde öyle vardı avukata dedim dosya acık gözüküyor kapatırmısınız diye 5 dakkada kapattı

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,999
3,418
113
Bu dosya kapanmamiski sen ana parayı odemissin . Borcun kalanına faiz işlemiş . Avukatı arayıp kapak fiyatı Alman lazım ayrıca dosya yi siz kapatın diye de görüş ona göre rakama xiksin sen kalanı ödersem dosyayı icradan kapak alıp kapatman gerekecek ekstradan

torkmeal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
545
313
63
Selam beyler zamanında eve tebligat gelmişti ödeme yapmıştım sonra hiç bakmamıştım dosya hala açık borç bu şekilde gözüküyor ne kadar ödemem lazım dosyanın kapanması için harç/tahsilat ne ödemem lazım bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
toplam borç tutarının yüzde 4 ü mü 3 mü neydi