Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
341
83
3 sene ödemedim 3 ay önce ana para üzerinden 2 sene taksitlendirdiler sıgara parası gibi ödeme yapıyorum

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
408
137
43
Bana da mesaj atmışlar bu gün ödeme olmazsa 9 da icra geleceğine dair mesaj atmışlar hep sıkıntı hep

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,038
1,389
113
Beyler şahısa ve evkur evaavm hepsiburada tarzı yerlere olmadığı sürece takmayın kafaya bankaya borcunuz olsun isterse 10 sene ödemeyin hapis falan yok kapına dayanma da yok he varlığa devredilirse bir kaç aile üyenizi arayıp darlayabilirler öyle bi korkusu olan zaten çekmez kredi 😂

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
408
137
43
Beyler şahısa ve evkur evaavm hepsiburada tarzı yerlere olmadığı sürece takmayın kafaya bankaya borcunuz olsun isterse 10 sene ödemeyin hapis falan yok kapına dayanma da yok he varlığa devredilirse bir kaç aile üyenizi arayıp darlayabilirler öyle bi korkusu olan zaten çekmez kredi 😂
Hadi için de geçerli mi

Cimbomua28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
387
105
43
Merhaba beyler iyi forumlar 88.000 tl tutarında borç ödeyemediğim için icraya verilmiş kâğıt geldi 1 hafta içinde ödemen gerekmekte diye süreç nasıl işliyor bilen varmı ödemeyi direk 88.000 tl olarak mı istiyorlar ödemezsek hapis vs yazıyor daha önce başına gelen var mıdır
Geçmiş olsun

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,314
7,690
113
3 sene ödemedim 3 ay önce ana para üzerinden 2 sene taksitlendirdiler sıgara parası gibi ödeme yapıyorum
3 ay önce kime ulaştın dost?
bi de 3 yıl boyunca eve geldiler mi hiç

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,162
3,208
113
Valla beni günde 10 kişi arıyor ödeme yap diye 9 tanesi dolandırıcı hangisi gerçek nerden bilecem
Bro benim kapıma dolandırıcı dahi gelmişti avukatım diye gerisini sen düşün numaramı degistirdim 1 senedir kafam rahat kimse aramiyo

ismail3453

Aktif Üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
65
76
18
Merhaba beyler iyi forumlar 88.000 tl tutarında borç ödeyemediğim için icraya verilmiş kâğıt geldi 1 hafta içinde ödemen gerekmekte diye süreç nasıl işliyor bilen varmı ödemeyi direk 88.000 tl olarak mı istiyorlar ödemezsek hapis vs yazıyor daha önce başına gelen var mıdır
Adliyeye git herhangi bi gelirim yokdur üstüme mail varlıgı yokdur beyan ver gönder gelen kagatta yazan adliye neresiyse varsa üstüne bişe onu yaz benim hiç bişeyim yok üstüme bişe yok maaş yok hiç bişe olmuyor 2 senedir

ofli61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
341
83
3 ay önce kime ulaştın dost?
bi de 3 yıl boyunca eve geldiler mi hiç
Kanka eve sadece kağıt geliyordu sürekli arıyorlardı bakmıyordum en son şans eseri baktım telefonlarına ödeyemeyeciğimi anladılar taksitlendirdim