Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Hakkında

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,065
7,933
113
Dostlar Yaklaşık 5 sene önce 2021 yılında Evkur'dan 4.000 liraya telefon almıştım O yıldan beri borcumu ödeyemiyorum şu anda faizi ile beraber 34.000 TL olmuş işsiz bir insanım kodlarla falan geçiniyorum Avukat aradı borcunuzu ödeyin falan dedi Ben de indirim istedim indirim yapamıyoruz diyor Ben de dedim O zaman kalsın 4 sene sonra zaten devlet silecek icra borçlarında 10 seneyi dolduran borçlar siliniyor diye biliyorum Bu konu hakkında bilgisi olan var mı dostlar? ??
Benimde vardi 1 yılda koddan aldigim paralarla biriktirip ödedim. Sen 5 yıl boyunca köşeye günlük 100 lira atsan o icrayı 5 kez öder kapatırdin.

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
716
320
63
Aynı durum dediğin gibi ailr evinde yaşıyorum zaten aile evine haciz gelebilirmi peki 5 senedir birşey olmadı ama gelmedi memur falan.
Kesinlikle Gelemezler gelselerde boş bende ailemle yaşıyorum kapıya kağıt bırakmışlardi işte gelecez çilingirle acacaz falan yazıyor neyse araştırdım öyle hakları yokmuş aradım avukatı tabi bu arada eşyaların faturalarını hepsini topladım bir araya avukata dedim bir daha benim evime kağıt bırakmayın eşyaların bana ait olmadığına dair faturalar elimde buyrun gelin en fazla çay içer gidersiniz dedim hakkınız yok bana ait olsa bile iki tane var ise birini alabilirsiniz sonra geri vites yaptı avukat hemen zarf attı ne zaman ödeme yapacaksınız dedim işe başvurdum zaten sigortam başladımi sistemden görür maaşımdan kesersiniz size gün veremem dedim

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,650
13,030
113
Dostlar Yaklaşık 5 sene önce 2021 yılında Evkur'dan 4.000 liraya telefon almıştım O yıldan beri borcumu ödeyemiyorum şu anda faizi ile beraber 34.000 TL olmuş işsiz bir insanım kodlarla falan geçiniyorum Avukat aradı borcunuzu ödeyin falan dedi Ben de indirim istedim indirim yapamıyoruz diyor Ben de dedim O zaman kalsın 4 sene sonra zaten devlet silecek icra borçlarında 10 seneyi dolduran borçlar siliniyor diye biliyorum Bu konu hakkında bilgisi olan var mı dostlar? ??
Niye silinsin kardeş borcun, ne ala memleket o zaman herkes borç yapsın 10 sene ödemesin silinsin. Yok öyle bir dünya. Borç devroluyor. Borç baki.

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
3,191
113
Beyler bu icradan ödenmeyen borcu ne zaman varlık fonuna devrediyorlar bende e devlette 3 şahıs yazıyor papara ve kripto ile bir isim yaziyor

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,054
2,092
113
Dostum üzerine kayıtlı mal varlığı yokise herhangi bir icra dairesine gitti dosya numarasını vererek mal beyanı vermek istiyorum de 10 seneyi beklemene gerek yok tüm faizler siliniyor anaparanida sana uygun fiyatta taksitlendirmek zorunda kaliyorlar

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,494
469
83
Dostum üzerine kayıtlı mal varlığı yokise herhangi bir icra dairesine gitti dosya numarasını vererek mal beyanı vermek istiyorum de 10 seneyi beklemene gerek yok tüm faizler siliniyor anaparanida sana uygun fiyatta taksitlendirmek zorunda kaliyorlar
İnternetten bakcam senin bu dediğine google amcaya sorayım ne diye aratayım tam detaylı öğreneyim bi

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,769
22,891
113
fona devrediliyor diye biliyorum 35k borç için hiçbir bok olmaz ödeme yapma sakın hatta verirlerse bir daha al yine dolandır

Veysel58

Sivaslı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,054
2,092
113
fona devrediliyor diye biliyorum 35k borç için hiçbir bok olmaz ödeme yapma sakın hatta verirlerse bir daha al yine dolandır
Beni fona devrettiler 13k lık kredi kartı borcunu 100 tlm var kabul ediyorsanız dedim önce yok falan dediler sonra kabul ettiler kapattım 😁hatta gelecek varlık yönetim diye bi yer