Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin iboo8989 | 1 Milyon Tek Golden Gitti Ama Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1.000
Kupon Oranı
4.00

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,464
1,952
113
O kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
sen seçmez isen admin seçer anca :D

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,777
24,898
113
O kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Tamam ben 5 kişi belirliyorum konudan liste yasak trusttan dağıtım yaparız uzamasın konu kardo tamam mıdır ?

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,668
2,216
113
Herkese hakkini veririm 😀

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,440
15,957
113
Ben Admine gönderebilrim admin yapsın çekilişi gerçekten vaktim yok
Çekiliş yapmazlar ki dostum sen Ulaş diyecekler, dediğin gibi sen uğraşma 10 kişi DM ye alayım sen bir kişiye at o dağıtır🙏

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,200
5,777
113
Yakışır,,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...