- 2,265
- 2,003
- 113
Tebrikler
sen seçmez isen admin seçer ancaO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
+1Yorumlardan 10 kişi dö ye alayım mı dostum
Tamam ben 5 kişi belirliyorum konudan liste yasak trusttan dağıtım yaparız uzamasın konu kardo tamam mıdır ?O kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
@iboo8989 özelden yazdım dostumO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Herkese hakkini veririm 😀O kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Tebrikler admin dışında yasak etkinlik içinde teşekkürlerBen Admine gönderebilrim admin yapsın çekilişi gerçekten vaktim yok
Laziztan dostum da yapar@iboo8989 özelden yazdım dostum
Bakarsan ayar vereyim
Çekiliş yapmazlar ki dostum sen Ulaş diyecekler, dediğin gibi sen uğraşma 10 kişi DM ye alayım sen bir kişiye at o dağıtır🙏Ben Admine gönderebilrim admin yapsın çekilişi gerçekten vaktim yok
HalletYorumlardan 10 kişi dö ye alayım mı dostum
Sadece Admine cevp vercem kardeşim sonra sknt olmasin dagitacagimiz çok bı para değil zaten@iboo8989 özelden yazdım dostum
Bakarsan ayar vereyim
Yakışır,,,O kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Farketmez @fearjr1992 da saglamdir o halletsinLaziztan dostum da yapar
+1Hallet
Haklısın,,Sadece Admine cevp vercem kardeşim sonra sknt olmasin dagitacagimiz çok bı para değil zaten
Tamam kankiSadece Admine cevp vercem kardeşim sonra sknt olmasin dagitacagimiz çok bı para değil zaten
Sende)))Farketmez @fearjr1992 da saglamdir o halletsin