- 6,453
- 4,186
- 113
Valla şaşırmam bende para yollamadım diye küfür yemiştimKashima küfür eden
Valla şaşırmam bende para yollamadım diye küfür yemiştimKashima küfür eden
Tebrikler aga iyi paraBen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😂😂
1 K Ya 400 K
Dm den ulaş derler dost adminler bilgin olsun ister ilk beğenen 5 kişiye ister kafana gore sen belirleBeyler gerçekten yılbaşı günü çektiğim 200 K dan dağıtım yapmıştım 2 kişi kalmıştı küfürler etti özelden daha dönüş yapmamıştım admin aracılığıyla dağıtım yapmak isterim az çok dmeeyin 1 K ile 400 de olabiliyor 1 milyonda
Bunu beğen kişiler içinden 5 kişi 1 K yapalim
Tebrikler kazancın daim olsunBen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😂😂
1 K Ya 400 K
Mantıklı 😄Dm den ulaş derler dost adminler bilgin olsun ister ilk beğenen 5 kişiye ister kafana gore sen belirle
Kesene bereketBeyler gerçekten yılbaşı günü çektiğim 200 K dan dağıtım yapmıştım 2 kişi kalmıştı küfürler etti özelden daha dönüş yapmamıştım admin aracılığıyla dağıtım yapmak isterim az çok dmeeyin 1 K ile 400 de olabiliyor 1 milyonda
TebriklerBeyler gerçekten yılbaşı günü çektiğim 200 K dan dağıtım yapmıştım 2 kişi kalmıştı küfürler etti özelden daha dönüş yapmamıştım admin aracılığıyla dağıtım yapmak isterim az çok dmeeyin 1 K ile 400 de olabiliyor 1 milyonda
Tebrikler Galatasarayli dostum çekiliş yap daha iyi ciddenBen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😂😂
1 K Ya 400 K
10 kişi 500 daha iyi olur daha çok kişi faydalanır gibO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın neden sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Yakında kripto kullanmayan kullanıcı kalmayacak böyle gidişle 🤣🤣@iboo8989 dağıtımı kripto yapsana kardo daha rahat olur
10 kişi 500 mantıklı gibiO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Dost 5 kişi 1 k çekiliş yap ben dağıtım yaparimO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Yorumlardan 10 kişi dö ye alayım mı dostumO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın neden sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Gelen dmlerin haddi hesabı yokturO kdr kişi varken ben secemem adil olmaz takip edemiyorum zaten çekilişi sizler yapin listeyi güvenli bir kişi yapsın ben sadcee ödeme yapayım hadi 10 kişi 500 yada 5 kişi 1 K. Belirleyin gerçekten DM bin anası bellenmis
Ben Admine gönderebilrim admin yapsın çekilişi gerçekten vaktim yok@Shellac adminim burası tamam yeşillendi konu sahibi dostumuz bir talepte bulundu