Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İban ve Havele Hakkında

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,649
6,280
113
Kimse parana el koyamaz kabahat sucu islersek benimkide kabahat .ama sanada banada baskasinada bu olaylarla gelecekler birisi x sahisi dava edicek beni doladirdi die dolndirildigi gun o parayi sana atarsa x sahis sikinti oluyor senide onunla is yaptin saniyo
Yüz kızartıcı bu senin başına gelen dost a.q çocukları nehale düşürüyor bizi Allah'ından bulsunlar

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,516
26,520
113
Allah'ım kazanayımda milyonlar olsunn bütün hesaplarım patlasın hiç önemli değil aminn 🙏🙏🙏
Buyuk kazanma adamlar iceri aliolar diorum.diyelim 800 bin kazandin semde onu cektin hersey bittimi saniosun.cagircklar diorum bukadar parayi nasil cektin dicekler bir suru sey akla aklayabilirsen kndini

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,748
14,750
113
Buyuk kazanma adamlar iceri aliolar diorum.diyelim 800 bin kazandin semde onu cektin hersey bittimi saniosun.cagircklar diorum bukadar parayi nasil cektin dicekler bir suru sey akla aklayabilirsen kndini
Kumar oynuyorum derim 50 bin ceza yerim giderim IBAN kiralama sıkıntı olur o senin dediğin IBAN kiralama için geçerli

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,748
14,750
113
Kiralamada patliorsun .ama buyuk paralar kazanirsan da patliiorsun onu anlatmaya calisiorum tum parana el koyabilirler
Hesap kiralayanın aklından şüphe ederim bende normal kazancı çekersen içeri Atalar diyorsun sandım onu yapmam imkansız 10 bin lira için ancak aptallar 3 sene yatar.

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
268
83
Hesap kiralayanın aklından şüphe ederim bende normal kazancı çekersen içeri Atalar diyorsun sandım onu yapmam imkansız 10 bin lira için ancak aptallar 3 sene yatar.
başkan diyelim siteden 10k para çektin havale zaten siteler kiralık hesap kullanıyor o hesaplada dolandırıclık filan yapılmışsa sıkıntı

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,516
26,520
113
Yani dioki dewlet bu boku oynuosan tupcuden oyna istersen 100 milyon cek dio

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
268
83
en garanti ve güvenilir kripto havaleden uzak durun beyler

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,272
2,057
113
La oğlum korkmayın bu kadar lan delikanlı gibi hata ettim kumar oynadım havaleyle belirttikleri hesaba parayı yatırdım ben kumar oynadım diyin erkek gibi ifadeyi verin. Bunun suçuda para cezası korkmayın bu kadar

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,516
26,520
113
başkan diyelim siteden 10k para çektin havale zaten siteler kiralık hesap kullanıyor o hesaplada dolandırıclık filan yapılmışsa sıkıntı
Bwnimkide o hesap isbirligimi yapiosun dio iste.bnde diorumki acin bakin o kidiyle bi telefon gorusmem bi watsup yazismam varsa tamm ben dolndiriciyim dedim her turlu aklniriz hepimiz bu durumdan kiralama ypilmadigi surece.ama can sikici isler

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,516
26,520
113
La oğlum korkmayın bu kadar lan delikanlı gibi hata ettim kumar oynadım havaleyle belirttikleri hesaba parayı yatırdım ben kumar oynadım diyin erkek gibi ifadeyi verin. Bunun suçuda para cezası korkmayın bu kadar
Ben ole dedim zaten