Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İban ve Havele Hakkında

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
961
93
Beyler bu aralar baya çoğaldı ikisi arasındaki farkı ya ben çözemedim yada idrak edemedim ikisi ayrı şeymi aynı şeymi

iban kiraladı hapis yatıyor dosya geliyor şu bu

Havale ile siteye yatırım yapmak nedir peki bunla aynı şeymi

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
268
83
diyelim site sana gönderidği ibandan dolandırıcılık yaptı o parayı sana gönderdi 5 sene içinde patlıyabilirsin

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
1,952
113
Kendin sormuşsun kendin cevaplamışsın :D kiraya verirsen hesap senin kontrolün dışından çıkar her türlü illegal işlerde kullanırlar, diğeri de dediğin gibi işte sitelere havale yatırım hiç bir zaman tavsiye edilmeyen yatırım türü her türlü cezaya ucu açık

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
268
83
senin hesap kiralamana gerek yok siteden para çektin diyelim dolandırıcılıktan gelen paraysa sıkıntı alırlar içeri

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,468
26,494
113
Hesabi kiralamak sikinti.10 gun once nezarette gecirdim geceyi .neymis ayse kadire 10 bin atmis kadirde bana 10 bin atmis.ayse kadiri mahkemeye veriyo bwni 10 bin dilndirdi diye.ayni gun kadir bana 10 bin atinca siz sebekemisiniz dolndiricimisiniz deniliyor.tebligatta elime ulasmayinca e devletede bkmadim dogal olarak hkkimda yakala karari cikio gece 2 de beni aliolar evimden

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,966
1,589
113
Hesap kiralayanların hesaplarıyla dolandırıcılık vs hertürlü boku yiyolar madur kişilerde şikayetçi oluyo ondan topun ağzına giriyolar

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,594
6,263
113
Hesabi kiralamak sikinti.10 gun once nezarette gecirdim geceyi .neymis ayse kadire 10 bin atmis kadirde bana 10 bin atmis.ayse kadiri mahkemeye veriyo bwni 10 bin dilndirdi diye.ayni gun kadir bana 10 bin atinca siz sebekemisiniz dolndiricimisiniz deniliyor.tebligatta elime ulasmayinca e devletede bkmadim dogal olarak hkkimda yakala karari cikio gece 2 de beni aliolar evimden
Olaya bak anınin yani geçmiş olsun dost

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,594
6,263
113
Nekadar sure önce çekmiştin dost