- 6,180
- 5,073
- 113
Iri kulaklarin ne diyor legolas? Gelirmi?Yine ben
Iri kulaklarin ne diyor legolas? Gelirmi?Yine ben
Rollden kazanmadım maalesef kimsenin gözü beni görmüyor takip ederken daha etmiyorum herkesin rolünüBolsans roll kazanclarını ıyı degerlendırmıssın
Varol sen 😂😂Yine ben
Bol şans dost. Umarım gelir.
Sağ kulağım olmaz diyor sol kulağım umrumda değil dediIri kulaklarin ne diyor legolas? Gelirmi?
FB BJK GS 2ser farkla kazanır niye almadın bro en güzeli oymusKaldı 2şer maç bakalım ne olacak
Kazanırsa roll ac 4 5 saatlık gozlerı roll gorsun puajjaRollden kazanmadım maalesef kimsenin gözü beni görmüyor takip ederken daha etmiyorum herkesin rolünü
Para yetmedi ya kod kazancı ile almıştım gelir diye belkiFB BJK GS 2ser farkla kazanır niye almadın bro en güzeli oymus
Umarim çanak anten gibi olurlarSağ kulağım olmaz diyor sol kulağım umrumda değil dedi![]()
Bak onu doğru dedin vallaKazanırsa roll ac 4 5 saatlık gozlerı roll gorsun puajja
Haklısın usta 😀Herkes pusuda @Hyper28 şimdiden dm kapat dost 😂
Seninle çok rolling kovaladık. Senin iyiliğin için yazıyorum dostum . Yoksa başka amacım yokHaklısın usta 😀
Estağfurullah usta kimin ne amacı olduğu az çok belli zaten anlamaya başladıkSeninle çok rolling kovaladık. Senin iyiliğin için yazıyorum dostum . Yoksa başka amacım yok
Bol şans
Umarım gelirKoddan çıkan kazançtan 130 lira atmıştım o bonusa gelsin de hyperx dostumla beraber kazanalım
Kötü örnek olma insanlara 😁Herkes pusuda @Hyper28 şimdiden dm kapat dost 😂