- 62,694
- 32,034
- 113
Memo getirttik😆😆😆😆o şans bizi kırıyor walla iflas bayraklarını çektik 2 günde 10 15klık olduk
Memo getirttik😆😆😆😆o şans bizi kırıyor walla iflas bayraklarını çektik 2 günde 10 15klık olduk
Ben çok yolladım zaten bu adama da nryse unuttu beni..Şu adama da yolla dost gün gelir bi roll ünde o da seni görür ben kefilim her gün dağıtım yapıyor adam
celta vigo çevirdi la para olsa basardık wallaMemo getirttik😆😆😆😆
unutmaz vefasız adam degildir gönderir sanaBen çok yolladım zaten bu adama da nryse unuttu beni..
Muro burada tabii wonBurası won
Bakıcazunutmaz vefasız adam degildir gönderir sana
Hadı inşallah düzene gırsın hayatın muroSen İşler nasıl gidiyor iyisin inşallah benim denetim bitmesine 11 gün kaldı ondan sonra nisana kadar allah'ın izniyle işbaşı yaparız bir yere
kazanamasa bile sigara parası attı milletereisim adamı tanımıyorsun adam hergun daıgtım yaptı burada lutfen anlayış göstersene biraz
Boşver salla bol gibi insanları kaale almareisim adamı tanımıyorsun adam hergun daıgtım yaptı burada lutfen anlayış göstersene biraz
Adam olana anlatırı boşver karı kıtıklı adama anlatmayınkazanamasa bile sigara parası attı millete
İnşallah Meto ama öyle bir gireceğim ki izle Bak bu forumda ben bir şey demiyorum büyük konuşmuyorumHadı inşallah düzene gırsın hayatın muro
Biz ikimiz takip ettik Ben bilmem Mehmet😆😆😆😆fotoğraftaki 7387.72 tl bana göz kırptı
Daim olsun dostum
tmm 387 tl sana 7k banaBiz ikimiz takip ettik Ben bilmem Mehmet😆😆😆😆
Paran degerlıyse yollamaBen çok yolladım zaten bu adama da nryse unuttu beni..
ödül bekleyen mi var laBu konu sahibi kimseye odul verecekmi sadece 20k mesajı rol takibinden yapan biri çok merak ettim suan
Fazla konuşmaParan degerlıyse yollama