- 9,150
- 3,458
- 113
Yemedi abi çekim talebi verdimOda olur dost az sabret ama Fransa'ya girme yinede ne olur ne olmaz
Yemedi abi çekim talebi verdimOda olur dost az sabret ama Fransa'ya girme yinede ne olur ne olmaz
Cesaret edemedimCadiz makine 2,5 üst gir bence Yine de sen bilirsin Benim aklıma uyma da
Ya Hero diyeceksin Ya Mero diyeceksin 970'le zengin olmazsın fakir de olmazsınCesaret edemedim
Ben de öyle ama şansımı kıracağım inanıyorumwalla bizde isteriz hep kaybediyoruz bari forumdakiler kazansında arkadaş neye elimizi atsak kuruyor
o şans bizi kırıyor walla iflas bayraklarını çektik 2 günde 10 15klık oldukBen de öyle ama şansımı kıracağım inanıyorum
Kötü sıkıntıo şans bizi kırıyor walla iflas bayraklarını çektik 2 günde 10 15klık olduk
Burası wonKötü sıkıntı
Yaz bana dönerim benNeyse whatsaptan da cevap verme Bravo gelir umarım
Şu adama da yolla dost gün gelir bi roll ünde o da seni görür ben kefilim her gün dağıtım yapıyor adamBiraz adaletin varsa sana daha önce gönderdiğin paralatın %10unu gönderden yeter. Bu kadar zor durumda olacağımı beklenimiyodum ama 300-400 gönderirsen sevinirim. Eski gönderdiklerimr say
Anlamadım hocam nereye yaziyimYaz bana dönerim ben