Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hsunutur27 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
398
83
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,470
32,538
113
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Sana bir maç vereceğim gir hemen 100k yap

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,470
32,538
113
2.28 oranı var 100k yapıyor mu 40.000 bastım mı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,526
1,973
113
riskli sonuçta hiç bir maçın garantisi yok , umarım şans yanında olur

gökmen67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,166
455
83
mesela dünki c palas totnum maaçı 24 şut oynadım 23 şutta bitti dakka 70 den sonra 1 şut gelmezmi gelmedi işde

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Kelin ilacı olsa başına sürer kendi bildiğini yap kendin sansinla dene ya gelir ya gider garanti diye birşey yoktur varsa biz de vururuz zaten yüksek meblağ.

theyigit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
873
609
93
bi -40 daha yazmasın yeter
bol şans

Suzi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,811
868
113
Hemen bana ulaşıyorsun kral

dncncmbz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
531
113
Hakkında hayırlısı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...