- 12,096
- 5,191
- 113
Önde 1 0Hadi bakalım kayıp bonusunu atmıştım. Barça gelirse 5 kişiye 200 ile başlayalım.
Yatırımı 2 ye kadar yapıp nba maçlarına düşeceğiz
Önde 1 0Hadi bakalım kayıp bonusunu atmıştım. Barça gelirse 5 kişiye 200 ile başlayalım.
Dedim ve kontradan 0/20/2 bitecek sanki maç komutadan geliyor barca
İlk beğenen 5 kisi diyelim mi 😅Hadi bakalım kayıp bonusunu atmıştım. Barça gelirse 5 kişiye 200 ile başlayalım.
Adam gelene kadar beğeni sayısı yağ çekme sayısı 120 olur 😄😂maçı 4 dakka izledim 2 gol oldu hay arkadaş 2 gol verenler ne sevinmiştir tebrikler @hsunutur27
Dostum 200 alsan ne yapacaksın eskisi gibi payfix yok birşey yok, hem adam zaten dağıtımı aktif yapacak oluyo, şimdi kazanır 2 kişiye atar 1 saat sonra kazanır başka 2 kişiye atar mantıkenkardeş 2 kişi yerine 5 kişi nasiplensin
kardeş nesine var oraya atarsın 200 ben yasal takılıyorum artik hem herkes oyun oynamak zorunda degil adam gider sigara kola alırDostum 200 alsan ne yapacaksın eskisi gibi payfix yok birşey yok, hem adam zaten dağıtımı aktif yapacak oluyo, şimdi kazanır 2 kişiye atar 1 saat sonra kazanır başka 2 kişiye atar mantıken
İlk beğenen 5 seçerse adil olurAdam gelene kadar beğeni sayısı yağ çekme sayısı 120 olur 😄