Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Holi44 | Kasa 5K Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,066
5,160
113
Hepsini yazdım reis yok öyle yağma kimseden bişey beklediğimden degıl ama bir daha istemeye yüzü olsun diye insan yalandan dönüş yapar o da yok ders oldu
O kadar haklısın ki benimde zoruma giden o bi cevap verilmemesi Allah senin bahtını açık etsin dost

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,995
26,222
113
Helal olsun en sinir olduğumda ne biliyor musun sen en zor anında paylaşırsın atar tutar söyle böyle seni görecem diye adam vurgun yapar senin tebrikler yazini bile tinlamaz daha dün başıma geldi o ağrıma gidiyor başka bisey degil
Hayırdır kardeşim bana mı laf çakıyorsun attığın 500 lira para içinmi bu tantana ? Geçmişte sana defalarca destekte bulunmadık mı neden böyle bir şey düşündün anlamadım neyse herkesin çarşısı pazar ola eğer beni düşünerek yazdıysan şunu yazık çok üzüldüm.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
27,515
13,417
113
Hayırdır kardeşim bana mı laf çakıyorsun attığın 500 lira para içinmi bu tantana ? Geçmişte sana defalarca destekte bulunmadık mı neden böyle bir şey düşündün anlamadım neyse herkesin çarşısı pazar ola eğer beni düşünerek yazdıysan şunu yazık çok üzüldüm.
Üzmeyin fearjr abimizi

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,066
5,160
113
Sana demedim be abi senle uzaktan yakından alakası yok 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...