- 107,026
- 60,169
- 113
Ne ara oldu o is ben gormedim1 tane aldılar
Ne ara oldu o is ben gormedim1 tane aldılar
eyw başkan
6.20 de reisNe ara oldu o is ben gormedim
3 dk sonra falanNe ara oldu o is ben gormedim
digide per bitmeden sonuçanıyo betcolarda iyi olan tek bişey yok arayüz haricikupon sonuçlanmadı daha per bitmesini bekliyorum
betcoda per bitmeden sonuçlanmıyo kupon bekliyoruz erken gelen maçları @Holi44 en sevdiği bekleme![]()
Kim sevmezkupon sonuçlanmadı daha per bitmesini bekliyorum
betcoda per bitmeden sonuçlanmıyo kupon bekliyoruz erken gelen maçları @Holi44 en sevdiği bekleme![]()
Biraz daha bekle sonuclanmazsa haber ver başka siteden devam edersin takviye yaparımkupon sonuçlanmadı daha per bitmesini bekliyorum
Attığım kupon barem düştü bence burdan mantikli almakkupon sonuçlanmadı daha per bitmesini bekliyorum
💸 Akıyor herhaldeBiraz daha bekle sonuclanmazsa haber ver başka siteden devam edersin takviye yaparım
gelen kuponu beklemek kadar ne güzel olabilir başkaKim sevmez
Zenginlik böyle bişey işte hamminaBiraz daha bekle sonuclanmazsa haber ver başka siteden devam edersin takviye yaparım
Bu kadar kişi beklemesin diyeZenginlik böyle bişey işte hammina
👑Bu kadar kişi beklemesin diye
Bol şanslar
Bol şanslar dost güzel gidiyosun belli ki mük@Holi44 sporsonluğunda 4 adım tek maç kupon yapıcaz dostlar.
Başarılı olursak sadece takip edenlerden 5 kişiye 250 TL