- 16,577
- 15,394
- 113
Ya kızım zenginim diyorum niye anlamıyorsunParayı koycak yer yok dıyorsun abartma
Ya kızım zenginim diyorum niye anlamıyorsunParayı koycak yer yok dıyorsun abartma
İzleyen benim ilk gol yazan benim inceleme bitti diyen benim aaa ayıp😀Ağzını bi kere hayra aç
Bi daha atsınlarİzleyen benim ilk gol yazan benim inceleme bitti diyen benim aaa ayıp😀
Dövüş etmeyinnİzleyen benim ilk gol yazan benim inceleme bitti diyen benim aaa ayıp😀
Atmayan yumuşaktirBi daha atsınlar
Roll basarılı olursa rolll acacak holi sabret kankamSimdi biz odul aldikmi alamadık mi anlamadım
Hakan yok diye konuda rahatim biraz puahaRoll basarılı olursa rolll acacak holi sabret kankam
Alır gibi olup almaya çalışıp gösterip vurmış gibi yapıp panelka penaltı atıp şaşırtmaca yapıp almış olmuş gibi olmış oldun güzel bi açıklana yaptın giibSimdi biz odul aldikmi alamadık mi anlamadım
O rol de başarılı olursa acicak bilgi içeridenRoll basarılı olursa rolll acacak holi sabret kankam
Ahmetc mı ne vardıHakan yok diye konuda rahatim biraz puaha
@ahmetc10Ahmetc mı ne vardı
Sizin grupta 2 kişi zaten sizi boş geçmezler rol başarılı olursa🫠😄Simdi biz odul aldikmi alamadık mi anlamadım
Bir zamanlar el clasico vardı ahmet vs hakan
Ben atarım sana yiğidim biri benim ödülün belli etti hahsshSimdi biz odul aldikmi alamadık mi anlamadım
Ben yokum o zaman neyse bugünde haram yiyemedik sukur bolsansSizin grupta 2 kişi zaten sizi boş geçmezler rol başarılı olursa🫠😄
Bıçağı keskin olan Hakan çıktıBir zamanlar el clasico vardı ahmet vs hakan
Hakan tum roll haklarını aldı ahmetınBıçağı keskin olan Hakan çıktı