- 66,361
- 32,232
- 113
Bu eleman 2de bir konularda münakaşaya giriyor biz yazınca suç bizde oluyor uyarın o zaman daimond reis
Bu eleman 2de bir konularda münakaşaya giriyor biz yazınca suç bizde oluyor uyarın o zaman daimond reis
AdamDost arkadaşa ilet o zaman kendisine alıntı yapılmadığı yerlerde alıntı yapmasın benim dostum değil tanımam etmem her önüne gelene alıntı yapmıcanı öğrensin iyi forumlar.
Para bulursak yine yaparız birer kupon dün kötü yattık tek golden 40 lira para gitti toplamLeicester meselesi var yardım
Heleki böyle saçma sapan liglerde hiç garantisi yokBaşlık değişmiş gelmezse iddiayı bırakırım başlığı bol şans Hiçbir şeyin garantisi yok
Muro gelir öyle deme burda idda mucitleri var herkes o lafı kullanıyorBaşlık değişmiş gelmezse iddiayı bırakırım başlığı bol şans Hiçbir şeyin garantisi yok
Vay arkadaş ilk yatırıma özel %100 freebet var siye yatırım yaptık iyi mi inş sıkıntı yaşamayızÇöp uzak dur yaklaşma kaç siper al geçit verme
Dur bitmedi dahaMaça bak direkten dönenler şutlar havada uçuyor top yemın etti girmemeye tez darı ağıcı kurula @Daimon kayıp başkan
Dur hele daha var 3-5 dakikaMaça bak direkten dönenler şutlar havada uçuyor top yemın etti girmemeye tez darı ağıcı kurula @Daimon kayıp başkan
Bu lig hep böyle yapıyor dk 48 de atarİlk yarı böyle biterse maç 4.5 üst bile biter hatta 6-7 gol çıkar hic şaşırmam, 5 dakikada 3 golün normal olduğu bir lig Endonezya, gol sevinci santra falan derken 5 dakikada 3 gol olmasi imkansız ama bunlar da normal. Çok sovmuslugum vardır bunlara
Yoga da yapalım mı reis?Beyler size bu Haftayı Çıkaracağınız Bahsi Veriyorum, Bu Maça İlk Yarı 1.5 Üst Yapıştırın, Gidin bı köye tatil planı Yapın.
Gideceğiniz yere alışveriş yapın ,
Kapıdan dışarı çıkmayın.
Her sabah yumurta kaynatın
Üstüne Pul biber Karabiber ,
Yanına demli Bi Çay
Açın Yeşilçamı , keyfinize bakın
DESTURSUZ ada her gün Eyvallah Reis Yazın