- 210
- 50
- 28
1 yap 1 k yatır aslında zor değil ama yatırım sartı biraz yüksek bilemedim bende
1000 yatırım sartli500 spin olarak veriyor min max 1000 tl hergun sms atiyolar siz faydalanin
Kanka üye ol ama doğrulama aktif et sağ üst tarafta 3 çizgi var orda bonus talep et varNasıl alıyoruz kolay gelsin bu arada
Neden heryerde dost dahami fazla veriyo.boyle tek yer yetmiyomuNeslihancalman19 03.02.2026 #250TLHAVALESADECEKARGABETTE
#KargaBet
kargabets.com
atiketi ila V ua Talanram ariinlarin
Bana da aynı şekilde oldu 1800 yaptım 1000 yatırdım 2 çekim verdim 800 silip ana parayı 1 kat çevir Çek dedi çevirdim çevrim bitmemiştir deyip deyip yediler parayıSakın yatırım yapmayın kansız bunlar çevrimi kabul etmeyip ödemeyi yapmadılar,, dolandırıcı site, tekrar tekrar çevrim çıkarıyorlar. Aksini söyleyen site adamıdır.
Kardesim girip bakabilirsinYatririmi da söyleseydin ?.
Yaniİyice uçtular bunlar önce yatırım şartlı bonus da 500 de çeksen 20 tl 50 tl yatırım şartı vardı şimdi adamlar 1.1 istiyor oda güzel şey kardeş ama erken söylenirse tadı kalmaz
Tebriklervalla yatırım yaptım çekimde yaptım güncel giriş adresi değerlendirilir bence) https://holeybet293.com/ teşekkürler holeybettt
![]()
Girip bakabilirsinBen yeni deglmde bir konu açılıyorsa o konuyu düzgün şekilde şartları da yazarsın bunu Halk da görmüş olur kimseyi de yormazsnz 🙂