- 2,487
- 1,078
- 113
Al geç reis boşver bascaksan 3k basiyomgözüme 2 kişi kestirdiydim. banada kalan bütçe yetmiyordu. Küsüratı vurayım gelsin 2 kişiye paslayayım diye şimdi kasanın yarısıyla 1 adım daha atmak zorundayım
Al geç reis boşver bascaksan 3k basiyomgözüme 2 kişi kestirdiydim. banada kalan bütçe yetmiyordu. Küsüratı vurayım gelsin 2 kişiye paslayayım diye şimdi kasanın yarısıyla 1 adım daha atmak zorundayım
ya öylede o zman sen ve mesut arasında kalıyorum 1 kişiyi nasıl seçecem ayıp olmasın diyeKar cebe yakışır daha zorlama
Saygılar dostYapma dostum sen zarar etme dağıtım sonraya kalsın
Yazı tura at başkanya öylede o zman sen ve mesut arasında kalıyorum 1 kişiyi nasıl seçecem ayıp olmasın diye
Daha zorlama Hikmet Yani bizim için zorlama boş ver sıfır alışmışızgözüme 2 kişi kestirdiydim. banada kalan bütçe yetmiyordu. Küsüratı vurayım gelsin 2 kişiye paslayayım diye şimdi kasanın yarısıyla 1 adım daha atmak zorundayım
Hangimizi seçersen sorun yok dostum bana gelirse roll yaparım zaten sen kendini sıkıntıya sokmaya öylede o zman sen ve mesut arasında kalıyorum 1 kişiyi nasıl seçecem ayıp olmasın diye
Sen daha beni tanıyamadın mı geçen bana dm'den yazdın Ben senden istedim mi dedim başkasına ver hatırlıyorsun değil mi Ben de o öyle kıskançlık yokturya öylede o zman sen ve mesut arasında kalıyorum 1 kişiyi nasıl seçecem ayıp olmasın diye
eyvallahSen daha beni tanıyamadın mı geçen bana dm'den yazdın Ben senden istedim mi dedim başkasına ver hatırlıyorsun değil mi Ben de o öyle kıskançlık yoktur
Nasıl dersen o dostyada birinize atayım role ortak olun
Eyvallah KralBana hiç fark etmez muro da güzel adam ne yaparsan saygım sonsuz dost sen zarar etme yeterli
Saygılar dostum nasılsınSaygılar dost
Olabildiğince kötüSaygılar dostum nasılsın
Benlik sorun hiç olmadı olmazda dost 🙏o zman muro sana atayım geçen almadın bu sefer al. 2_3 adım atıp mesutla ortak olun rollde olurmu. sonrada kara göre 1 kişiye roll verirsiniz sizde dostum