Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hkmtgnl | Kasa 500 Hedef 5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,896
3,004
113
memet sen rollere katılırmıydın ya sen multi milyoner değilmiydin geçen gün 1.80 oranı aşşalıyordun yok diyordun o orana oynanmaz çok para basılmadıkça falan gelse ne gelcek diyordun burda 500tl için rol e katılıyorsun .. bişey söylimi çok boş adamsın la inan boş adam çok gördümde senin kadar boşu ilk defa görüyorum vala :DD

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,902
2,006
113
memet sen rollere katılırmıydın ya sen multi milyoner değilmiydin geçen gün 1.80 oranı aşşalıyordun yok diyordun o orana oynanmaz çok para basılmadıkça falan gelse ne gelcek diyordun burda 500tl için rol e katılıyorsun .. bişey söylimi çok boş adamsın la inan boş adam çok gördümde senin kadar boşu ilk defa görüyorum vala :DD
ben para için roll takip etmem dostum suan bostayım takip ediyorum engelli oldugunu bunu yazarak kanıtladın zaten o oranlara oynayanlar ile işim olmaz + birdaha bana etiket atmazsan sevinirim

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,896
3,004
113
ben para için roll takip etmem dostum suan bostayım takip ediyorum engelli oldugunu bunu yazarak kanıtladın zaten o oranlara oynayanlar ile işim olmaz + birdaha bana etiket atmazsan sevinirim
para verseler almayacaktın yani he:D bak hele sen :D puhahahahahah

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,356
3,595
113
Kanka adam
Olm herkezi kendin gibi fukara falan mı sanıyorsun 500 TL'yi burda 3 saat veya her neyse 1 saat roll takip ederek mi kwzanacagim engelli misin la sen
Kanka boşver bak ne güzel takılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...