- 3,902
- 2,006
- 113
tebriks güzel ilerliyor
bşkayıp bonusunu yükselttik. hedefe ulaşıp başarılı olursam roll açtırırız.
Sal zehiribulmana gerek kalmadı artık süre bitti ahahah
memet sen rollere katılırmıydın ya sen multi milyoner değilmiydin geçen gün 1.80 oranı aşşalıyordun yok diyordun o orana oynanmaz çok para basılmadıkça falan gelse ne gelcek diyordun burda 500tl için rol e katılıyorsun .. bişey söylimi çok boş adamsın la inan boş adam çok gördümde senin kadar boşu ilk defa görüyorum vala13 +1.30 süre
hayde bol şansmax çekim 20katı kuralı varmış burdan çekecem başka biryerde 1 adım daha atacam
Bekliyoruz dostmax çekim 20katı kuralı varmış burdan çekecem başka biryerde 1 adım daha atacam
ben para için roll takip etmem dostum suan bostayım takip ediyorum engelli oldugunu bunu yazarak kanıtladın zaten o oranlara oynayanlar ile işim olmaz + birdaha bana etiket atmazsan sevinirimmemet sen rollere katılırmıydın ya sen multi milyoner değilmiydin geçen gün 1.80 oranı aşşalıyordun yok diyordun o orana oynanmaz çok para basılmadıkça falan gelse ne gelcek diyordun burda 500tl için rol e katılıyorsun .. bişey söylimi çok boş adamsın la inan boş adam çok gördümde senin kadar boşu ilk defa görüyorum valaD
para verseler almayacaktın yani heben para için roll takip etmem dostum suan bostayım takip ediyorum engelli oldugunu bunu yazarak kanıtladın zaten o oranlara oynayanlar ile işim olmaz + birdaha bana etiket atmazsan sevinirim
Senin ilacın sully deben para için roll takip etmem dostum suan bostayım takip ediyorum engelli oldugunu bunu yazarak kanıtladın zaten o oranlara oynayanlar ile işim olmaz + birdaha bana etiket atmazsan sevinirim
Devam bencedeArkadaşlar roll takip ediyoruz huzursuzluğa gerek yok
NeySenin ilacın sully de
Bol şanskayıp bonusunu yükselttik. hedefe ulaşıp başarılı olursam roll açtırırız.
Olm herkezi kendin gibi fukara falan mı sanıyorsun 500 TL'yi burda 3 saat veya her neyse 1 saat roll takip ederek mi kwzanacagim engelli misin la senpara verseler almayacaktın yani hebak hele sen
puhahahahahah
Bol şans diliyorum Hikmet abikayıp bonusunu yükselttik. hedefe ulaşıp başarılı olursam roll açtırırız.
Kanka adammemet sen rollere katılırmıydın ya sen multi milyoner değilmiydin geçen gün 1.80 oranı aşşalıyordun yok diyordun o orana oynanmaz çok para basılmadıkça falan gelse ne gelcek diyordun burda 500tl için rol e katılıyorsun .. bişey söylimi çok boş adamsın la inan boş adam çok gördümde senin kadar boşu ilk defa görüyorum valaD
Kanka boşver bak ne güzel takılıyoruzOlm herkezi kendin gibi fukara falan mı sanıyorsun 500 TL'yi burda 3 saat veya her neyse 1 saat roll takip ederek mi kwzanacagim engelli misin la sen
kral üsttede dedim beni etiketleme diye cevap vermeye devam ediyorKanka adam
Kanka boşver bak ne güzel takılıyoruz