- 107,105
- 60,309
- 113
Gelir dert etme bnde siteyi dandik sanmistimya sıkıntı olmaz belkide ne bilim ödendi yazmışlar daha yeni verdim çekimi direk ödendiye düştü
Gelir dert etme bnde siteyi dandik sanmistimya sıkıntı olmaz belkide ne bilim ödendi yazmışlar daha yeni verdim çekimi direk ödendiye düştü
Geldi mi odemesenaryoya bak
yok daha gelmediGeldi mi odeme
Allah allah böyle yapmazdı jokeryok daha gelmedi
yapmazdı param kalmadı çok çekim yaptık ama direk ödendiye düşünce finans birimine gitmez bu diye düşünüyorum sonuçta ödenmiş şekilde görünüyorAllah allah böyle yapmazdı joker
Uzar işte bende oyle dusunyorm askı gibi olur gorunmez biraz rahtsız etmen gerek olamdı bi arama talep oluştur knkayapmazdı param kalmadı çok çekim yaptık ama direk ödendiye düşünce finans birimine gitmez bu diye düşünüyorum sonuçta ödenmiş şekilde görünüyor
Sistemsel bir problem de olabilir desteğe bağlanıp tekrar anlatd durumu benceyapmazdı param kalmadı çok çekim yaptık ama direk ödendiye düşünce finans birimine gitmez bu diye düşünüyorum sonuçta ödenmiş şekilde görünüyor
anlattım böyle dedisenaryoya bak
Ödeme gelir dost zannetmem orda paran kalsın bu miktar için konuşuyormanlattım böyle dedi
inşallah daha gelen bişi yokÖdeme gelir dost zannetmem orda paran kalsın bu miktar için konuşuyorm
Senin çekim talep verir vermez ödendi olarak mı gözüktüjoker istifa
evet ekran kaydı istiyor ekran kaydıda siyah çıkıyor nasıl yapacazSenin çekim talep verir vermez ödendi olarak mı gözüktü
Başka bir cihazdan kayıt al broevet ekran kaydı istiyor ekran kaydıda siyah çıkıyor nasıl yapacaz
Bilmiyorum ki dost anlayan birini bulmak lazımevet ekran kaydı istiyor ekran kaydıda siyah çıkıyor nasıl yapacaz
Yok be aga millet ne diyebilirarada bilgilendiriyorum yanlış anlaşılmasın diye paranın üstüne yattı demeyin diye
Temsilcşm halleder yaz banayok daha gelmedi