- 7,911
- 3,492
- 113
Olmadım şu garibani guludurun puhahah ksriyla dize foto atarimOhaaaa daha olmadın mı @Muroo1988 sizin orda çok Ahmet'i götürsene
Olmadım şu garibani guludurun puhahah ksriyla dize foto atarimOhaaaa daha olmadın mı @Muroo1988 sizin orda çok Ahmet'i götürsene
öyle yapmayı düşünüyorumDostum sadece son adımı yeni sitede yüksek yapma zaten başarılı oldun son adımı ufak at
bi 10 kisi var herhalde takip edenmesajlarınızı okuyamadım şuan araç kullanıyorum kim takip etti kim ne yaptı inan bilmiyorum
Oooo ferom nerelerdesin senBen ettim en başından beri
Saygılar sayın valimDostum sadece son adımı yeni sitede yüksek yapma zaten başarılı oldun son adımı ufak at
Hadi bakalım şeytanim bol olsunöyle yapmayı düşünüyorum
Doğrusu bu zaten gerek yoköyle yapmayı düşünüyorum
Amann dikkat dost araba kullanirken felan Allah korusunöyle yapmayı düşünüyorum
Durumlar perişan ekmegimizin peşindeyizOooo ferom nerelerdesin sen
Kral adam bakar kim etmiş kim etmemiş ona göre karar verir . Rolling takip ederken herkes gergin oluyor. Herkesin beklentisi var tamam ama çok karmaşa oluyor. Genel olarak konuşuyorumbi 10 kisi var herhalde takip eden![]()
Günaydın dostGünaydın bol şans cümleten
DogruuKral adam bakar kim etmiş kim etmemiş ona göre karar verir . Rolling takip ederken herkes gergin oluyor. Herkesin beklentisi var tamam ama çok karmaşa oluyor. Genel olarak konuşuyorum
HakkettenKral adam bakar kim etmiş kim etmemiş ona göre karar verir . Rolling takip ederken herkes gergin oluyor. Herkesin beklentisi var tamam ama çok karmaşa oluyor. Genel olarak konuşuyorum
Haklısın benim çok ihtiyacım var mesala kumar oynıycamKral adam bakar kim etmiş kim etmemiş ona göre karar verir . Rolling takip ederken herkes gergin oluyor. Herkesin beklentisi var tamam ama çok karmaşa oluyor. Genel olarak konuşuyorum
Saygılar abim yeminle dün gece forundaydim çıktım dedim bu adam nerelerde ya görünmüyor ... İzletme kendini dost hoşgeldinGünaydın dost
Keskin dayım nerelerdesin beGünaydın dost
En sevdiğimteşekkürler çekim geldi @Onlybet Destek