- 15,855
- 9,788
- 113
Önceki roll u de ekleseydin kanka1 saat 45 dk 3 adım başarılı
Önceki roll u de ekleseydin kanka1 saat 45 dk 3 adım başarılı
Ben buna yetişebildim dost 👍🏻Önceki roll u de ekleseydin kanka
Prensip Oy kullanmıyorum teşekkürler reisOylarınızı bana atın hepinizi zengin edeyim![]()
10k la şey bile cekilmezzz.. niyethiko sevinç banyosu yapıyo
Teşekkürler kesene bereket dostşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
En iyisini yapiyosun dostum tebriklerşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
Eyvallah reis bol şansşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
Kesene bereket dostum sağolasın emeğin içinşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
Tam beni anlatmışsın dosgşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
senin rol un hic nasip olmadı reis çıkarsam açarım bir ol cikmazsamda kazanlarin rolunden devam ederizşimdi kalabalığız ama 2 kişiye dedim durum bu kadar. verdiğimiz arkadaşlarda roll açaçak buradan alamayan olursa oradan alsın diye. 2 kişiye ben ulaşacam dmden. her rollden pay alıp gidenlere vermiyorum zaman zaman kendi parasıylada foruma faydası olanlara veriyorum. alınan canı sıkılan olursada bir daha rollerime uğramaz olur biter. herkese teşekkürler. atacaklarım roll açacak ordan takip edersiniz..
Yarını görürse 10k iyi10k la şey bile cekilmezzz.. niyet
Allah daha çok versin10k la şey bile cekilmezzz.. niyet
Güler Ahmedim gençsin dahaO kadar bekledik yeter burdada sans gulmedi