- 9,425
- 3,624
- 113
Aman aman yar benim uzun da gecelerYapma yaw
Aman aman yar benim uzun da gecelerYapma yaw
Farklı oMillete bağışlıyon
Reis kar biraz varsa direkt bu akşamı noktalı derim sen bilirsin yine debeyler çekim yapacam limit var baskete kayacam. başka siteye geçecez. biraz bekletecem kusura bakmayın.
sorun değil kral beklemedeyz güncel kasa kaçbeyler çekim yapacam limit var baskete kayacam. başka siteye geçecez. biraz bekletecem kusura bakmayın.
Benim paramı ver hikmet bana ne😂😂beyler çekim yapacam limit var baskete kayacam. başka siteye geçecez. biraz bekletecem kusura bakmayın.
Sen ne dersen razıyızbeyler çekim yapacam limit var baskete kayacam. başka siteye geçecez. biraz bekletecem kusura bakmayın.
hedefimiz 15 lerde durmak reis. ihtiyaç var..Reis kar biraz varsa direkt bu akşamı noktalı derim sen bilirsin yine de
eyvallahSen ne dersen razıyız
Yanındayız reis sıkıntı yokhedefimiz 15 lerde durmak reis. ihtiyaç var..
Benim de 150 tl ihtiyaç var nasıl olacak😂😂hedefimiz 15 lerde durmak reis. ihtiyaç var..
Itiraz hakkın varmı la😂😂Sen ne dersen razıyız
dost biraz sakin mi olsanItiraz hakkın varmı la😂😂
Akgul ile aramızda o anlar sakinim zaten😂dost biraz sakin mi olsan![]()
başarılı olak 150 değil 160 bile atarım sen raad ol ahahahBenim de 150 tl ihtiyaç var nasıl olacak😂😂
Şaka yapıyorum lo keyfine bakbaşarılı olak 150 değil 160 bile atarım sen raad ol ahahah
Reis parayı çekip diğer siteye atana kadar ben de bir şeyler atıştıracağım buradan devam edeceksin değil mibaşarılı olak 150 değil 160 bile atarım sen raad ol ahahah
ben şaka yapmıyom ama başarılı olak bir şekilde hallederiz 150 falan lafı olmaz.Şaka yapıyorum lo keyfine bak
aynen devamReis parayı çekip diğer siteye atana kadar ben de bir şeyler atıştıracağım buradan devam edeceksin değil mi
O zaman bol şans sanaben şaka yapmıyom ama başarılı olak bir şekilde hallederiz 150 falan lafı olmaz.