- 5,720
- 1,649
- 113
@hkmtgnl tebrikler dost
Bakalım rool sahibi kimi seçecekİyyeaah
Nasip kısmetBakalım rool sahibi kimi seçecek
Keramet bende la😂😂Valla iyi geldik beyler ayağımıza sağlık
Vallahi bi basket zorladı oda anladı bizimle uğraşılmicanıValla iyi geldik beyler ayağımıza sağlık
Tabiki beni😂😂Bakalım rool sahibi kimi seçecek
var dağıtıcı sen olacan knkaGol dk sını ve tarafi bilene ekstra ödül var mi @hkmtgnl![]()
Kesene bereket dostçok kalabalık olduk 2 kişi seçmek zor şöyle yapalım roll açmayın şans parası gibi atalım. 2 yerine 5-6 bakacam şimdi. 1650 dağıtayım herkse 300 falan geçer haksızlık olmaz
Kesene bereket hikmet ama takip atmadım söliyim bastançok kalabalık olduk 2 kişi seçmek zor şöyle yapalım roll açmayın şans parası gibi atalım. 2 yerine 5-6 bakacam şimdi. 1650 dağıtayım herkse 300 falan geçer haksızlık olmaz
Tamamdir kankamvar dağıtıcı sen olacan knka
kafana göre dost kesene bereketçok kalabalık olduk 2 kişi seçmek zor şöyle yapalım roll açmayın şans parası gibi atalım. 2 yerine 5-6 bakacam şimdi. 1650 dağıtayım herkse 300 falan geçer haksızlık olmaz
Kesene bereketçok kalabalık olduk 2 kişi seçmek zor şöyle yapalım roll açmayın şans parası gibi atalım. 2 yerine 5-6 bakacam şimdi. 1650 dağıtayım herkse 300 falan geçer haksızlık olmaz
Senin paya talibim akgul 😂😂Kesene bereket
Bakiyimmi ben senin aklinda belli mivar dağıtıcı sen olacan knka
Eyvallah buralara gelmek güzeldieyvallah dostlar desteğiniz için şimdi gizli bi liste yapacam. çekim verdim gelince zeisy atarım o dağıtır. emeğinize yüreğinize sağlık
Gizli saklı gerek yok kimse alınmaz para senin zateneyvallah dostlar desteğiniz için şimdi gizli bi liste yapacam. çekim verdim gelince zeisy atarım o dağıtır. emeğinize yüreğinize sağlık