Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Hizbet 2000 TL Deneme Bonusu ( Yatırımlı ) 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadersiz68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
2,257
113
Canlı destek forumdan gelediniz diyor ödeme yollanacak diyor arkadaşa da yüzden doksan odemezler keşke odeselerde sanmiyom ama bide forumda bunların adamı oldu belli yani ilk defa bi canlı desteğin forumdan geldiniz ödeme yapılacak dedini duydum

Hakan10101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
395
185
43
Canlı destek forumdan gelediniz diyor ödeme yollanacak diyor arkadaşa da yüzden doksan odemezler keşke odeselerde sanmiyom ama bide forumda bunların adamı oldu belli yani ilk defa bi canlı desteğin forumdan geldiniz ödeme yapılacak dedini duydum
Burdan bikaç arkadaş yazdı parasını gönderin diye

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,275
113
Burdan bağlanıp forumda 3 5 kişi yatırım yapcaz arkdaşın parasını göndermeniz halinde dedi o yüzden Forum diyor

Kadersiz68

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
2,257
113
Burdan bağlanıp forumda 3 5 kişi yatırım yapcaz arkdaşın parasını göndermeniz halinde dedi o yüzden Forum diyor
Doğrudur reis de bende zamanın bı siteye böyle yazdırdım da hiç böyle dememisdi canlis destek bilgi veremezzik diyorlardı bunlar böyle diyince bı garip geldi dedim gibi İnşallah ben yanilirimda arkadaş ödemesini alır

Hakan10101

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
395
185
43
Öylə olsa senin parayı gönderirdi anında çünkü gelrse 3 5 kişi ytırcam diyor
Knk beni korkutan bütün oranlar 2 ye sabitlenmiş bu kadar kolay kazanç olmamalıydı tek maç direk 4 k oluyor konu sahibi ödeme aldım kanıtlı ss görünce atladım mal gibi neyse ders oldu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...